Καλεσμένη σε γάμο μετά τα 50 | Τα makeup looks που θα κολακεύσουν τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σας

Τα μακιγιάζ, που θα ολοκληρώσουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την εμφάνισή σας, καμουφλάροντας παράλληλα τα σημάδια γήρανσης.

Με την wedding season να βρίσκεται στο πικ της, σίγουρα προετοιμάζετε τις εμφανίσεις σας για τους γάμους της σεζόν. Πρώτο στην to do λίστα κάθε καλεσμένης είναι σίγουρα το outfit. Αν έχετε ήδη βρει το φόρεμα, το κοστούμι ή το jumpsuit, που θα φορέσετε, τότε ήρθε η ώρα να βάλετε tick στο δεύτερο point της λίστα σας: το μακιγιάζ. Ακολουθούν οι πιο χρήσιμες συμβουλές για τη δημιουργία του πιο κολακευτικού μακιγιάζ για γάμο μετά τα 50, αλλά και μερικά από τα πιο κομψά επίσημα makeup looks για να πάρετε ιδέες:

Τα ωραιότερα μακιγιάζ για γάμο | Καλεσμένη άνω των 50

Τα σημάδια γήρανσης γίνονται πιο εμφανή όταν το δέρμα είναι θαμπό και αφυδατωμένο. Αυτός είναι ο λόγος που η καλή ενυδάτωση της επιδερμίδας θα πρέπει να αποτελεί το πρώτο βήμα της ρουτίνας προετοιμασίας σας.

Συνεχίστε εφαρμόζοντας ένα blurring primer, που θα απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, και ένα dewy foundation που θα χαρίσει λάμψη και νεανικότητα στο πρόσωπο.

Οι μαύροι κύκλοι κάνουν πάντα την επιδερμίδα να δείχνει πολύ πιο ώριμη και κουρασμένη απ' όσο πραγματικά είναι. Για την κάλυψή τους, εμπιστευθείτε ένα brightening concealer, το οποίο θα φωτίσει την περιοχή κάτω από τα μάτια, χωρίς να "κάτσει" στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. 

Μην παραλείψετε την εφαρμογή ενός ιριδίζοντος ρουζ, που θα χαρίσει ένα χρώμα υγείας και λάμψη στο πρόσωπό σας. Πολύ σημαντική είναι και η χρήση ενός τζελ ή μολυβιού για το "γέμισμα" των φρυδιών

Διαβάστε Επίσης

Τώρα, αφού ολοκληρώσατε τη βάση του μακιγιάζ σας, ήρθε η ώρα να τονίσετε το αγαπημένο σας χαρακτηριστικό του προσώπου σας. Για να δώσετε "βάθος" και ένταση στο βλέμμα σας, περιγράψτε τα μάτια σας με ένα μαύρο ή -ακόμα καλύτερα- ένα καφέ μολύβι. Εναλλακτικά, ακολουθήστε την ασφαλή οδό και τονίστε τα χείλη σας με ένα κόκκινο, ροζ ή ακόμα και φούξια κραγιόν. Ιδανικά αποφύγετε τις ματ φόρμουλες και προτιμήστε κραγιόν με satin ή glossy φινίρισμα, που κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη και νεανικά.

Ακολουθούν μερικά από τα πιο όμορφα επίσημα μακιγιάζ των πιο κομψών γυναικών άνω των 50:

Simple Eyeliner

Pink Lips

Matchy Matchy

Hot Pink Lips

Highlighted Cheekbones

Strong Brows

Bronzed 

Neutral Smokey Eyes

Simple Red Lips

Glowy Complexion

Terracotta Eyes

Bold Eyes

Glossy Lips

Smokey Eyes & Red Lips

Διαβάστε Επίσης