Πριγκίπισσα Ευγενία | 8 φορές που "έσπασε" το πρωτόκολλο για να υιοθετήσει τα πιο ιδιαίτερα μανικιούρ

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ έχει μεγάλη αδυναμία στα πολύχρωμα nail looks.

Μετά την Kate Middleton και την Meghan Markle, η πριγκίπισσα Ευγενία είναι το νέο εκκολαπτόμενο beauty icon της βασιλικής οικογένειας της Μ.Βρετανίας. Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ φαίνεται πως αγαπά τόσο πολύ την ομορφιά, που η ανάγκη της να υιοθετήσει όλες τις τελευταίες τάσεις, την έχει οδηγήσει πολλές φορές να "σπάσει" το πρωτόκολλο. 

Διαβάστε Επίσης

Η μεγαλύτερη αδυναμία της δεν είναι άλλη από τα πολύχρωμα μανικιούρ και το nail art, κάτι που σίγουρα δεν ευχαριστεί ιδιαίτερα τη βασίλισσα, η οποία έχει θέσει ως κανόνα στις royals να αποφεύγουν τα μανικιούρ σε έντονα χρώματα και να προτιμούν "γυμνά" ή nude νύχια, πάντα περιποιημένα και καθαρά. Ιδού οι 8 φορές που η πριγκίπισσα Ευγενία πήγε κόντρα στη γιαγιά της υιοθετώντας τα πιο ιδιαίτερα μανικιούρ:

Colored Baby French Manicure

πριγκίπισσα Ευγενία

Για την εμφάνισή της στη φάρμα Câr-Y-Môr μαζί με την WWF UK στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ωκεανών τον Ιούνιο του 2022, η πριγκίπισσα συνδύασε το πορτοκαλί φορέμά της με ένα πολύ λεπτό γαλλικό μανικιούρ σε κόκκινη απόχρωση, υιοθετώντας έτσι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς.

πριγκίπισσα Ευγενία

Το ίδιο μανικιούρ είχε και την επόμενη εβδομάδα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που τη δείχνουν να κρατά αγκαλιά το γιο της, August.

British Flag Nails

πριγκίπισσα Ευγενία

Κατά τη διάρκεια του Investec Derby Festival το 2015 όλα τα φλας των φωτογράφων στράφηκαν πάνω της εξαιτίας της τολμηρής της επιλογής να υιοθετήσει ένα ιδιαίτερο μανικιούρ με τη σημαία της Μ. Βρετανίας.

Christmas Nails

πριγκίπισσα Ευγενία

Ίσως το πιο εξοργιστικό για τη βασίλισσα μανικιούρ της ήταν αυτό που έκανε για το χριστουγεννιάτικο γεύμα το 2015. Η πριγκίπισσα Ευγενία διακόσμησε τα κόκκινα νύχια της με cartoon like ταράνδρους, εντυπωσιάζοντας τους συγγενείς αλλά και τους fans της με το εορταστικό nail look της. 

Black Nails

πριγκίπισσα Ευγενία

Στο Serpentine Summer Garden Party το 2018, η royal επέλεξε ένα μαύρο μανικιούρ, το οποίο κολάκευε εξαιρετικά τις αποχρώσεις του φλοράλ φορέματός της.

Red Nails

πριγκίπισσα Ευγενία

Μπορεί η πριγκίπισσα να αγαπά τα ιδιαίτερα nail art σχέδια, ωστόσο το go-to μανικιούρ της είναι σίγουρα το κλασικό κόκκινο. Το επέλεξε για την τελετή Trooping the Colour το 2018...

πριγκίπισσα Ευγενία

... αλλά και για το UNAIDS Gala κατά τη διάρκεια του Art Basel το 2017.

Διαβάστε Επίσης