Haute Couture Week FW22/23 | 7 τάσεις ομορφιάς που όντως αξίζει να υιοθετήσετε

Τα beauty highlights της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής.

Η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής έριξε αυλαία την Πέμπτη 7/7/22 στο Παρίσι κι αυτό σημαίνει ότι πλέον έχει σχηματιστεί το ψηφιδωτό των τάσεων, που μπορούν όντως να μεταφερθούν από το catwalk στην καθημερινή ζωή. Από τους υπερμεγέθεις φιόγκους στο show του οίκου Chanel, μέχρι την πολύχρωμη mascara των μοντέλων του οίκου Viktor & Rolf, ακολουθούν οι τάσεις ομορφιάς, που όντως αξίζει να υιοθετήσετε:

Οι 5 κορυφαίες τάσεις ομορφιάς από την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής 

Starlit Skin

Starlit Skin

Ο master makeup artist Peter Philips μέσα από το show του οίκου Fendi παρουσίασε μια νέα ενδιαφέρουσα εκδοχή του κλασικού highglighter, χαρίζοντας μια λευκή αιθέρια λάμψη στους κροτάφους, τα ζυγωματικά, αλλά και τα βλέφαρα των μοντέλων. Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με chunky glitter στα μάτια και ζουμερά χείλη.

Cherry Lips

Cherry Lips

Ύστερα από αρκετούς μήνες αδιάκοπης χρήσης μάσκας, το κόκκινο κραγιόν κάνει δυναμική επιστροφή με τον οίκο Schiaparelli να προτείνει την κλασική κερασί εκδοχή του.

Micro-braids Bun

Micro-braids Bun

Ο Elie Saab χάρισε ένα edgy update στο κλασικό chignon μέσα από το τελευταίο του show με τον θρυλικό hairstylist Jawara Wauchope να διακοσμεί τα εξαιρετικά λαμπερά twisted buns των μοντέλων με μικροσκοπικές πλεξούδες κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών και της χωρίστρας τους.

Etherial Blush

Etherial Blush

Αν έπρεπε να αντιγράψετε ένα μονο στοιχείο από το μακιγιαζ των μοντέλων στο show του οίκου Dior, αυτό θα πρέπει να είναι τα ροδαλά μάγουλά τους. Στην πραγματικότητα, ο δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, Peter Philips, δεν χρησιμοποίησε κάποιο ρουζ για να χαρίσει αυτό το χρώμα υγείας στα μήλα και τα ζυγωματικά τους, αλλά εφάρμοσε με ταμποναριστές κινήσεις μια μικρή ποσότητα του Dior Addict Lipstick στις αποχρώσεις 558 Bois de Rose και 720 Icône.

Oversized Hair Bows

Oversized Hair Bows

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το καθημερινό χτένισμά σας, κρατήστε σημειώσεις από το show του οίκου Chanel κι επενδύστε σε υπερμεγέθεις μαύρους και λευκούς φιόγκους, τους οποίους μπορείτε να στερεώσετε τόσο στην κορυφή του κεφαλιού σας, όσο και στη βάση της αλογοουράς σας.

The New Smokey Eyes

The New Smokey Eyes

Στο show για τη συλλογή Giorgio Armani Privé Haute Couture Fall Winter 22/23 τα μοντέλα παρουσίασαν μια νέα, ιδιαίτερη εκδοχή των smokey eyes, με βασικά χαρακτηριστικά της το cut crease, την ένταση στην εξωτερική γωνία, τις μεταλλικές λάμψεις στο κέντρο του κινητού βλεφάρου αλλά και τα jewels στη μέση της γραμμής των κάτω βλεφαρίδων.

Colorful Mascara

Colorful Mascara

Οι mascaras σε φωτεινά χρώματα, όπως πορτοκαλί, μοβ και μπλε, θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ της επόμενης σεζόν σύμφωνα με τον οίκο Viktor & Rolf. Συνδυασμένες με σκιές σε εξίσου έντονα, συμπληρωματικά χρώματα και κατακόκκινα χείλη, δημιουργούν το απόλυτο beauty statement. Για ένα πιο καθημερινό look, απλά αντικαταστήστε την κλασική μαύρη mascara με μία χρωματιστή και κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας σε neutral αποχρώσεις.