Fall Manicure | Τα μανικιούρ που έχουν την έγκριση των fashionistas φέτος το φθινόπωρο

Τα χρώματα που επιλέγουν ξανά και ξανά.

Μπορεί ο ηλιόλουστος καιρός να θυμίζει Μάιο, ωστόσο καθώς πλέον μπήκε αισίως ο Νοέμβρης, ήρθε η στιγμή να απαρνηθείτε τα παστέλ χρώματα για χάρη των πιο κομψών μανικιούρ του φθινοπώρου 2022, αντλώντας έμπνευση από τις διασημότερες fashionistas. 

Διαβάστε Επίσης

Αν οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις τους στα social media μας δίδαξαν κάτι, αυτό είναι ότι οι "φυσικές" αποχρώσεις, όπως το nude και το απαλό ροζ, αποτελούν μία από τις go-to επιλογές τους ανεξαρτήτως εποχής. Το λευκό με περλέ ή chrome φινίρισμα, γνωστό και ως glazed doughnut nails, εξακολουθεί να αποτελεί τάση και αυτήν τη σεζόν παρά τις προβλέψεις των nail experts ότι μετά το καλοκαίρι το trend, που έκανε δημοφιλές η Hailey Bieber, θα "πέθαινε".

Από τη λίστα με τις αγαπημένες επιλογές των fashionistas δεν λείπουν φυσικά και τα σκουρόχρωμα μανικιούρ, σήμα κατατεθέν κάθε φθινοπωρινής σεζόν. Το βουργουνδί εξακολουθεί να αποτελεί τάση, ενώ στη λίστα των trends έρχεται να προστεθεί και το σκούρο -σχεδόν μαύρο- μοβ, αλλά και το καφέ, το χρώμα που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο στα FW22-23 shows του περασμένου Φεβρουαρίου.

Ακολουθούν παρακάτω τα it μανικιούρ για το φθινόπωρο 2022, σύμφωνα με τις πιο stylish fashionistas:

Μανικιούρ φθινόπωρο 2022 | Οι επιλογές των fashionistas

Dark Plum

Burgundy

Pale Pink

Pearly White

Nude

French

Brown

Bright Red

Διαβάστε Επίσης