Το νέο it χρώμα κραγιόν σύμφωνα με την Gigi Hadid

Η πρότασή της απευθύνεται σίγουρα στις πιο τολμηρές.

Η Gigi Hadid και η glam team της σκέφτονταν σίγουρα "εκτός του κουτιού" όταν ετοιμαζόταν για τα φετινά CFDA Awards, που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 στην Casa Cipriani στη Νέα Υόρκη.

Το μοντέλο περπάτησε το λευκό χαλί φορώντας ένα semi-casual Thom Browne σύνολο. Αν και ο συνδυασμός prints ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον, αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν το beauty look της και πιο συγκεκριμένα το κραγιόν της. 

Το νέο it χρώμα κραγιόν σύμφωνα με την Gigi Hadid

Διαβάστε Επίσης

Αν κι από μακριά έμοιαζε με ένα κλασικό supermodel look, από κοντά ήταν πραγματικά ιδιαίτερο. H hairstylist της, Laura Polko έπιασε τα μαλλιά της σε μικρά sleek buns δημιουργώντας μια αυτοσχέδια μοϊκάνα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, ενώ ο makeup artist της, Patrick Ta, χάρισε ένα dewy φινίρισμα στη επιδερμίδα της και τόνισε ελαφρώς το βλέμμα της με μία λεπτή γραμμή eyeliner και μαύρη mascara.

Gigi Hadid

Η έμφαση δόθηκε στα χείλη της, τα οποία είχαν τονιστεί με ένα γκρι κραγιόν από το "μαγικό" χέρι του Patrick Ta. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μάλιστα μέσω του προφίλ του στο Instagram, αυτό ήταν κάτι που η ίδια η Hadid ζήτησε.

Αν τα τόσο εκκεντρικά lip looks δεν είναι του στιλ σας, τότε θα χαρείτε να μάθετε πως οι κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας προτείνουν πιο "συντηρητικά" χρώματα για τα χείλη αυτήν τη σεζόν με αγαπημένες τους επιλογές να είναι το nude, το κόκκινο, το mauve και το μπορντό, ενώ δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα glossy και satin φινιρίσματα.

Διαβάστε Επίσης