Η βασίλισσα Letizia υιοθέτησε την τάση μακιγιάζ που "γλυκαίνει" τα χαρακτηριστικά του προσώπου

Το χρώμα που αξίζει να εντάξετε στο μακιγιάζ σας.

Το μονοχρωματικό μακιγιάζ και μάλιστα εκείνο σε ροζ αποχρώσεις αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στην ομορφιά αυτήν την στιγμή με δεκάδες stars του Hollywood, ανάμεσά τους οι Margot Robbie, Salma Hayek και Jessica Chastain, να ενδίδουν στην ανεπιτήδευτη γοητεία του. Στη λίστα με τις φανατικές θαυμάστριες της τάσης ήρθε τώρα να προστεθεί και η βασίλισσα Letizia.

Η βασίλισσα Letizia υιοθέτησε την τάση μακιγιάζ που "γλυκαίνει" τα χαρακτηριστικά του προσώπου

Διαβάστε Επίσης

Η royal για μία από τις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της στο Παλάτι της Θαρθουέλα φόρεσε μία maxi ροζ φούστα, ένα λευκό πουκάμισο με φιόγκο και ροζ ψηλοτάκουνες γόβες, ένα outfit, το οποίο συνόδευσε με ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ. Η βασίλισσα της Ισπανίας έμεινε πιστή στα αγαπημένα της smokey eyes, στα οποία ωστόσο πρόσθεσε μια "δόση" ροζ σκιάς. Το υπόλοιπο beauty look της κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς, με τα μήλα της να έχουν τονιστεί με ένα baby pink ρουζ και τα χείλη της με ένα ροζ κραγιόν με glossy φινίρισμα. 

βασίλισσα Letizia

Η τάση έκανε την "παρθενική" της εμφάνιση κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, όπου πολλοί οίκοι, ανάμεσά τους οι Luisa Spagnoli και Etro, ανέδειξαν το ροζ ως το it χρώμα στο μακιγιάζ της σεζόν, παρουσιάζοντας μονοχρωματικά makeup looks.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κολακευτικό χρώμα για το μακιγιάζ κάθε γυναίκας ανεξάρτητα από την ηλικία της, αφού "γλυκαίνει" τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Για να δείχνει ωστόσο κολακευτικό και κομψό μετά τα 50, αποφύγετε τα υπερβολικά ιριδίζοντα και glittery φινιρίσματα και τις έντονες φούξια αποχρώσεις και προτιμήστε προϊόντα σε πιο απαλές nude και ροζ αποχρώσεις με satin φινίρισμα.

Διαβάστε Επίσης