Trend Alert | Η Gigi Hadid φόρεσε ήδη το it κραγιόν της άνοιξης

Η απόχρωση που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας.

Η Gigi Hadid απέδειξε ξανά πόσο καλά ενημερωμένη είναι σε ό,τι έχει να κάνει με τις τάσεις της ομορφιάς, αυτή τη φορά υιοθετώντας πρώτη απ' όλες τις celebrities μία από τις κορυφαίες τάσεις μακιγιάζ της άνοιξης

Διαβάστε Επίσης

Το supermodel φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης την τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου, φορώντας ένα ιδιαίτερο πλεκτό ombré φόρεμα σε καφέ και πορτοκαλί απόχρωση. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με μία messy wavy αλογοουρά κι ένα fresh makeup look. Αυτή τη φορά απαρνήθηκε το αγαπημένο της nude κραγιόν, τονίζοντας τα χείλη της με ένα στην it κόκκινη απόχρωση της σεζόν.

Gigi Hadid

Τα κόκκινα χείλη με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πάντα βρίσκουν μία θέση στη λίστα με τις τάσεις κάθε σεζόν -σε updated εκδοχές φυσικά. Για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 μέσω των shows τους οι σχεδιαστές συμφώνησαν -σχεδόν ομόφωνα- πως οι orange red αποχρώσεις θα είναι η πλέον stylish επιλογή. Πρόκειται για μία απόχρωση, η οποία είναι αρκετά πιο ζωηρή από ένα αληθινό κόκκινο και είναι ο ιδανικός τρόπος για να φωτίσετε το πρόσωπό σας, ακόμα κι αν δεν θέλετε να φορέσετε μακιγιάζ στα μάτια σας.

Ανάμεσα στους οίκους που συνόδευσαν τις ανοιξιάτικες δημιουργίες τους με πορτοκαλοκόκκινα χείλη ήταν οι N° 21, Helen Anthony, Rejina Pyo, Molini London και Schiaparelli, οι περισσότεροι εκ των οποίων άφησαν τα μάτια των μοντέλων τους "γυμνά".

Get the look

Για να υιοθετήσετε την τάση, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι σε orange red απόχρωση για να περιγράψετε τα χείλη σας πριν τα "γεμίσετε", έτσι ώστε το κραγιόν να παραμείνει στη θέση του όλη τη μέρα και να έχετε ένα πιο polished look. Για ένα πιο juicy αποτέλεσμα, ολοκληρώστε το lip look σας εφαρμόζοντας λίγο gloss στο κέντρο των χειλιών.

Διαβάστε Επίσης