5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Αν οι πρώτες γραμμές και ρυτίδες έχουν κάνει την παρθενική τους εμφάνιση στο πρόσωπό σας, τότε το πρώτο πράγμα, που ενδεχομένως έχετε κάνει ήδη είναι να εντάξετε μια αντιγηραντική κρέμα στη skincare ρουτίνα σας. Έχετε σκεφτεί όμως να εντάξετε στη ρουτίνα μακιγιάζ σας ένα primer; Λίγες γυναίκες γνωρίζουν πως εκτός από το "παρεξηγημένο" αυτό προϊόν, εκτός από το ότι χαρίζει μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ, μπορεί να έχει κι άλλες ευεργετικές ιδιότητες. Το καλύτερο primer προσώπου για μια επιδερμίδα με ρυτίδες για παράδειγμα, είναι αυτό που έχει ένα blurring εφέ, που καμουφλάρει τις ατέλειες, δημιουργώντας μια ομοιόμορφη και λαμπερή βάση. Ακολουθούν μερικές από τις αγαπημένες επιλογές του harpersbazaar.gr:

Τα καλύτερα primers προσώπου για επιδερμίδα με ρυτίδες

Dior Forever Velvet Veil Blurring Matte Primer, Dior

Dior Forever Velvet Veil Blurring Matte Primer, Dior

Η σύνθεση του Dior Forever Velvet Veil Blurring Matte Primer έχει εμπλουτιστεί με εκχυλίσματα ίριδας, πανσέ και τριαντάφυλλου, τα οποία είναι γνωστά για την ιδιότητά τους να συμβάλλουν στην άνεση, στην ενυδάτωση και στη λείανση, ώστε να προσφέρουν στο δέρμα αίσθηση άνεσης. Το αποτέλεσμα; Οι ατέλειες διορθώνονται και εξομαλύνονται οπτικά, ενώ η επιδερμίδα δείχνει λεία και απόλυτα ματ.

Pure Canvas Primer Blurring, Laura Mercier (atticadps.gr)

Pure Canvas Primer Blurring, Laura Mercier (atticadps.gr)

To Pure Canvas Primer Blurring δημιουργεί έναν άψογο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα να διαρκεί για περισσότερο, ενώ παράλληλα κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο ομοιόμορφη και λεία.

Synchro Skin Soft Blurring Primer, Shiseido

Synchro Skin Soft Blurring Primer, Shiseido

Mε ανάλαφρη σύνθεση και χωρίς χρώμα, αυτό το primer ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας. Η τεχνολογία που διαχεέι το φως, βελτιώνει την όψη των πόρων και της υπερβολικής γυαλάδας, ενώ παράλληλα απαλύνει και "θολώνει" τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Touche Éclat Blur Primer, Yves Saint Laurent

Touche Éclat Blur Primer, Yves Saint Laurent

Το Touche Éclat Blur Primer "θολώνει" τις ατέλειες και παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ, ενώ παράλληλα χαρίζει λάμψη στο πρόσωπο και λεία, ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα. 

The Hydrating Blur Primer, La Mer

The Hydrating Blur Primer, La Mer

Αυτό το ενυδατικό primer "σβήνει" αμέσως τις ατέλειες, δημιουργώντας έναν εξαιρετικά λείο καμβά πριν το μακιγιάζ σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σκέτο για να ενισχύστε την φυσική ομορφιά της επιδερμίδας σας.