Η Victoria Beckham υιοθέτησε το πιο classy μανικιούρ της σεζόν

Η τάση που κολακεύει τα άκρα και κάνει κάθε εμφάνιση να δείχνει πιο "ακριβή".

Η Victoria Beckham αν και τα τελευταία χρόνια εμμένει στο κλασικό, ultra chic στιλ που έχει γίνει πια το σήμα κατατεθέν της, αγαπά να πειραματίζεται με το beauty look της. Από τα χρωματιστά μολύβια με τα οποία τονίζει το βλέμμα της, μέχρι τα "μεταλλικά" nail looks της, είναι ξεκάθαρο ότι η σχεδιάστρια δεν φοβάται να δοκιμάζει νέα trends.

Πρόσφατα πειραματίστηκε με το μανικιούρ της, υιοθετώντας μία από τις κορυφαίες τάσεις στα social media αυτήν την στιγμή. Ο λόγος για τα vanilla chrome nails, την πιο classy και ταυτόχρονα εντυπωσιακή τάση της σεζόν.

Vanilla Chrome Nails | Η τάση στα νύχια που ενέκρινε ακόμα και η Victoria Beckham

Διαβάστε Επίσης

Πρόκειται για ένα μανικιούρ σε off white απόχρωση, όπως αυτή που έχουν οι πέρλες. Το τελικό λαμπερό αποτέλεσμα οφείλεται στην chrome πούδρα, η οποία περνιέται απ' όλα τα νύχια χαρίζοντάς τους αυτό το τόσο εντυπωσιακό, σχεδόν μεταλλικό, εφέ.

Το εν λόγω nail look αποτελεί μια ανανεωμένη εκδοχή των glazed donought nails που μεσουράνησαν την περασμένη χρονιά χάρη στην Hailey Bieber και τις beauty insiders, που τα έκαναν διάσημα. 

Tο αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά λαμπερό και chic, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι πάρα πολύ κολακευτικό αφού αναδεικνύει τα άκρα, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο λεπτά και μακριά. Τα vanilla chrome nails ταιριάζουν με όλα τα outfits και σε κάθε περίσταση, ενώ αποτελούν μια πολύ καλή ιδέα και για νυφικό μανικιούρ

Director's Note: Για να δείχνει το μανικιούρ σας όμορφο όσο περνούν οι μέρες, μην αμελείτε την περιποίηση των επωνυχίων. Αφήστε ένα θρεπτικό έλαιο στο κομοδίνο σας κι ενυδατώστε τα κάθε βράδυ πριν τον ύπνο για ένα πιο "ακριβό" nail look.

Διαβάστε Επίσης