Fake a Nose Job | Το makeup trick της Victoria Beckham για μια πιο "γαλλική" μύτη

"Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική - Πάντα ήμουν fan αυτής της τεχνικής".

Η Victoria Beckham διατηρεί τον τίτλο του απόλυτου beauty (και fashion φυσικά) icon από τη δεκαετία του 1990 μέχρι σήμερα. Μέσα στα χρόνια έχει διδάξει αμέτρητα μαθήματα ομορφιάς στους θαυμαστές της, από το μυστικό για πιο "γεμάτα" χείλη, μέχρι τη διαδικασία επιλογής του ιδανικού nude κραγιόν. Η πιο πρόσφατη "προσφορά" thw στον κόσμο της ομορφιάς είναι το trick για μια προσωρινή "πλαστική μύτης".

Διαβάστε Επίσης

Ανεβάζοντας ένα νέο βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, το οποίο μάλιστα γρήγορα έγινε viral συγκεντρώνοντας περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια προβολές, δείχνει στους fans της πώς κάνει contouring στη μύτη της, αλλά και σε όλο το πρόσωπό της. 

Όπως αποκάλυψε, ξεκινά πάντα με τη μύτη της και χρησιμοποιεί το Contour Stylus του brand της, Victoria Beckham Beauty. "Πάντα σχεδιάζω δύο γραμμές στα πλάγια της μύτης μου και ένα μικρό v στην άκρη της", εξηγεί. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί τα ακροδάχτυλά της για να κάνει blending τις εν λόγω γραμμές, φροντίζοντας το κέντρο να μένει πάντα καθαρό. "Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση μιας πιο μακριάς κι αδύνατης μύτης", λέει η ίδια. "Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική μύτης - Πάντα ήμουν fan της τεχνικής του contouring", αποκαλύπτει.

Δείτε το βίντεο με τη διαδικασία: