Η Jennifer Lopez υιοθέτησε το μανικιούρ που αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα

Το nail look που ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Με τα Σαββατοκύριακα να "γεμίζουν" εξορμήσεις σε κοντινά νησιά ή ακόμα και παραθαλάσσιες περιοχές της πόλης, η επιδερμίδα σιγά σιγά αποκτά αυτήν την πολυπόθητη bronze όψη, που δείχνει εξαιρετικά σαγηνευτική με τα καλοκαιρινά outfits. Το highlighter και το bronzer δεν είναι οι μόνοι αρωγοί στην προσπάθειά σας να αναδείξετε την sunkissed όψη σας. Επιλέγοντας το κατάλληλο βερνίκι νυχιών, μπορείτε να τονίσετε τo μαύρισμά σας και παράλληλα να κάνετε ένα statement με την εμφάνισή σας. Αυτό ακριβώς έκανε και η Jennifer Lopez πριν μερικές μέρες. 

Διαβάστε Επίσης

Για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας Flash, η Λατίνα star εμπιστεύθηκε για μία ακόμα φορά τον celebrity manicurist Tom Bachik, ο οποίος έβαψε τα μακριά, τετράγωνα νύχια της με ένα ροδανικί χρώμα, αναδεικνύοντας έτσι το μαύρισμά της. Το μανικιούρ της συγκέντρωσε διθυραμβικά σχόλια στο Instagram με τους θαυμαστές της να υπογραμμίζουν πόσο πολύ κολακεύει τα άκρα της.

Εκτός από το ροδακινί, μερικά ακόμα χρώματα που μπορούν να αναδείξουν την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας είναι το κοραλί, το λευκό, το φούξια, το κίτρινο και το λιλά.

Διαβάστε Επίσης