Rose Water | Το απαλό χρώμα νυχιών που αποπνέει "ήσυχη πολυτέλεια"

Η νέα μεγάλη τάση στα νύχια είναι κομψή, "εύκολη" και πολύ κολακευτική.

Πηγαίνοντας κόντρα σε πολλούς οίκους μόδας που πρότειναν μαξιμαλιστικά μανικιούρ μέσω των SS23 shows τους (βλ. τα nail stickers του οίκου Alice + Olivia και τα metallics του οίκου Bronx & Banco), οι beauty insiders φαίνεται πως έχουν εμμονή με πιο "καθαρά" μανικιούρ. 

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθώντας πιστά τις προσταγές της τάσης του "quite glamour" ή αλλιώς "quite luxury", δηλαδή της "ήσυχης" πολυτέλειας, εκείνης που δεν "φωνάζει", αλλά "ψιθυρίζει" class, τα it girls δείχνουν την ξεκάθαρη προτίμησή τους στα ροζ νύχια. Όχι όμως σε οποιαδήποτε ροζ νύχια. 

Το rose water nail trend καλεί για ημιδιάφανα ροζ βερνίκια, που σε αντίθεση με εκείνα του milk bath trend και του lipgloss nail trend, έχουν πιο ζεστό υπότονο και θυμίζουν το χρώμα του τριαντάφυλλου. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό κι ευέλικτο, αφού ταιριάζει με όλα τα outfits, αλλά και σε όλα τα σχήματα και μήκη νυχιών, αν και προτιμότερα θεωρούνται τα κοντά τετράγωνα ή τα πιο μακριά αμυγδαλωτά.

Director's Note: Αν θέλετε να κάνετε το μανικιούρ σας να δείχνει πιο εντυπωσιακό για μία βραδινή έξοδο ή ένα special event, συνδυάστε το με ένα ιριδίζον top coat ή μία chrome powder για ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης