Η Alexa Chung υιοθέτησε το μανικιούρ που θα "φορεθεί" όσο κανένα άλλο φέτος το φθινόπωρο

Το χρώμα που "δοξάζουν" σχεδιαστές και fashionistas.

Γνωστή για το σοφιστικέ, preppy στιλ της, αλλά και για το χαρακτηριστικό shag κούρεμά της, η Alexa Chung παραμένει εδώ και χρόνια μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες της παγκόσμιας fashion σκηνής. Κάθε νέος στιλιστικός συνδυασμός που λανσάρει ή κάθε νέα beauty επιλογή της είναι με μαθηματική ακρίβεια βέβαιο ότι θα γίνει τάση. Αυτό ακριβώς πιθανολογείται πως θα γίνει και με το πιο πρόσφατο μανικιούρ της. 

Διαβάστε Επίσης

Ανεβάζοντας μια νέα φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, η Alexa Chung έδειξε στους ακόλουθούς της το φθινοπωρινό outfit της, αλλά και το νέο της μανικιούρ, δίνοντας έτσι την έγκρισή της σε μία από τις τάσεις, που πρότειναν οι σχεδιαστές, όπως οι Brandon Maxwell και Michael Kors, μέσω των FW23-4 shows τους.

Alexa Chung

Η fashionista κράτησε το μήκος των νυχιών της κοντό, ενώ τα έβαψε με ένα βαθύ μπορντό χρώμα, υιοθετώντας μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Το εν λόγω χρώμα εκτός από το ότι ξεχωρίζει για την κομψότητά του, ταιριάζει με όλα τα φθινοπωρινά και χειμερινά outfits, αλλά και με όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών, ενώ αποπνέει έναν αέρα "ήσυχης πολυτέλειας".

Αν κι αποτελεί ένα από τα κατ'εξοχήν φθινοπωρινά χρώματα νυχιών, φέτος αναμένεται πως θα "φορεθεί" περισσότερο από ποτέ αντικαθιστώντας ακόμα και τα πιο δημοφιλή χρώματα, όπως το μαύρο, το navy και το βαθύ πράσινο.

Διαβάστε Επίσης