Η Julia Roberts βρήκε το καλύτερο primer για γυναίκες άνω των 50

Ενυδατώνει την επιδερμίδα και χαρίζει μια dewy λάμψη στο πρόσωπο.

Η Julia Roberts έχει βρει τη μαγική συνταγή μακιγιάζ που κολακεύει το πρόσωπό της, χαρίζοντάς της νεανική, λαμπερή όψη ακόμα και μετά τα 50. Τρανό παράδειγμα η πιο πρόσφατη εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας "Leave the World Behind". 

Για να πετύχει την πιο λαμπερή κι αψεγάδιαστη βάση, η makeup artist της, Genevieve Herr, επιστράτευσε μερικά από τα αγαπημένα της προϊόντα Lancôme. Μετά την περιποίηση της επιδερμίδας της, σειρά είχε η εφαρμογή ενός πολύ σημαντικού προϊόντος, που πολλές γυναίκες ξεχνούν όμως κατά την εκτέλεση της makeup ρουτίνας τους. 

Ο λόγος για το primer, το οποίο είναι εκείνο που θα δημιουργήσει ένα λείο καμβά, έτοιμο για την εφαρμογή των υπόλοιπων προϊόντων μακιγιάζ και που, αν το επιτρέπει η σύνθεσή του, μπορεί να "γεμίσει" τις λεπτές γραμμές ή ακόμα και να χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα.

Η Julia Roberts βρήκε το καλύτερο primer για γυναίκες άνω των 50

Η επιλογή της celebrity makeup artist αυτή τη φορά ήταν το Prep & Hydrate Primer της Lancôme, το οποίο χαρίζει μια dewy λάμψη στο πρόσωπο, αλλά και 24ωρη ενυδάτωση μαζί. Δύο τύποι περλέ pigments δίνουν στην επιδερμίδα άμεση λάμψη ενώ το εκχύλισμα τριαντάφυλλου μαζί με 14 ενεργά συστατικά φροντίδας, ανάμεσά τους και υαλουρονικό οξύ, κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φωτεινό, ξεκούραστο και νεανικό.

Στη συνέχεια, για να πετύχει την πιο αψεγάδιαστη βάση, η Herr εφάρμοσε το Teint Idole Ultra Wear Foundation στην απόχρωση #330N του ίδιου brand, ενώ απέφυγε την πούδρα, έτσι ώστε να μη στερήσει από την επιδερμίδα της Roberts τη λάμψη. Οι τελικές πινελιές στο μακιγιάζ δόθηκαν με ένα μαύρο μολύβι στα μάτια, αρκετές στρώσεις mascara κι ένα pink nude κραγιόν.

Διαβάστε Επίσης