Τα χρώματα σκιών που προτείνει ο Giorgio Armani για την επόμενη σεζόν

Όλες οι λεπτομέρειες του beauty look των μοντέλων στο Haute Couture Spring/Summer 2024 show του Giorgio Armani.

Ο Giorgio Armani παρουσίασε την Haute Couture συλλογή του για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, μια συλλογή που ξεπερνά τα όρια και εξερευνά μακρινούς κόσμους και διαφορετικούς πολιτισμούς. Εκτός από τις εντυπωσιακές δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής, το ενδιαφέρον κέντρισε και το beauty look των μοντέλων το οποίο είχε αναφορές στη δεκαετία του 1920, ενώ αποτέλεσε μια έκρηξη χρωμάτων.

Το beauty look των μοντέλων

Τα χρώματα σκιών που προτείνει ο Giorgio Armani για την επόμενη σεζόν

"Από τη στιγμή που αυτή η couture συλλογή είναι τόσο εκφραστική, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα πιο απαλό makeup look. Χρησιμοποιήσαμε χρώματα από την ίδια τη συλλογή και τα αποδώσαμε στα μάτια, με ένα σχήμα που είναι εμπνευσμένο από τα 1920s. Διατηρώντας την επιδερμίδα φυσική, το makeup αντικατοπτρίζει με καλύτερο τρόπο την ένταση και την αίσθηση των ρούχων. Ο συνδυασμός διαφορετικών υφών δημιουργεί μια μοναδική αντίθεση σκιάς και φωτός πάνω στην πασαρέλα", εξήγησε η Hiromi Ueda, Armani Global Makeup Artist.

To make up look βήμα βήμα

Πρόσωπο

Giorgio Armani

Η επιδερμίδα προετοιμάστηκε με την Crema Nera Supreme Reviving Light Cream. Στη συνέχεια εφαρμόστηκε το Luminous Silk Foundation για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Το contouring έγινε με το Luminous Silk Concealer σε μια απόχρωση τέσσερις με πέντε τόνους πιο σκούρα από το χρώμα της επιδερμίδας, ενώ επιπλέον το πρόσωπο φωτίστηκε με το Luminous Silk Concealer σε μια απόχρωση δύο τόνους πιο ανοιχτή. Για μεγαλύτερη ένταση στα μάγουλα χρησιμοποιήθηκε το Fluid Sheer στην απόχρωση #2.

Μάτια

Giorgio Armani

Στα μάτια εφαρμόστηκε το Eye Tint στην απόχρωση #50 για να τονιστεί το σχήμα των βλεφάρων και η εξωτερική γωνία των ματιών. Στη συνέχεια εφαρμόστηκε το Εye Tint στην απόχρωση #12 για να φωτίσει την εσωτερική γωνία των ματιών αλλά και το κόκκαλο των φρυδιών. Για τις πιο σκούρες επιδερμίδες χρησιμοποιήθηκε στο κέντρο των βλεφάρων ένα μίγμα από τις αποχρώσεις #56 και #8, ενώ για τις ανάγκες του show χρησιμοποιήθηκαν διακριτικές πινελιές κίτρινου στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Χείλη

Giorgio Armani

Τα χείλη τονίστηκαν με το Lip Maestro στην απόχρωση #201, ενώ στη συνέχεια εφαρμόστηκε από πάνω το Lip Power στην απόχρωση #403 για επιπλέον όγκο και ένταση.