Τα χτενίσματα που επιλέγουν οι πιο κομψές celebrities άνω των 50

Τα μυστικά τους για μια πιο νεανική και φρέσκια εμφάνιση τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και στην καθημερινότητά τους.

Ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ, όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή νιώθουν πως έχουν βρεθεί σε ένα "hair rut". Είτε στο ημερολόγιό σας έχετε μια ειδική περίσταση, είτε απλά έχετε κουραστεί να βλέπετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη με ponytails και messy buns, ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Ευτυχώς οι πιο κομψές κυρίες του Hollywood μας χαρίζουν καθημερινά έμπνευση για χτενίσματα για γυναίκες 50 ετών και άνω, όποτε στην παρακάτω λίστα είναι σίγουρο πως θα βρείτε αυτό που ψάχνετε:

Τα πιο κομψά χτενίσματα για γυναίκες 50 ετών και άνω

Loose Waves

Οι χαλαροί κυματισμοί κολακεύουν όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, όπως έχει αποδείξει από την αρχή της καριέρας της η Jennifer Aniston. Για να αντιγράψετε το hair look της, τυλίξτε τούφες από τα μαλλιά σας γύρω από ένα φαρδύ ψαλίδι για μπούκλες και μόλις κρυώσουν, βουρτσίστε τες απαλά.

Elevated Bun

Σύνδυάστε το πιο κομψό βραδινό σας φόρεμα με ένα top knot, όπως η Regina King. Bonus points αν αφήσετε ελεύθερες κάποιες τούφες στο μπροστινό μέρος να πλαισιώνουν το πρόσωπό σας.

Natural Ponytail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Αγκαλιάστε" τη φυσική υφή των μαλλιών σας, πιάνοντάς τα σε μια messy ψηλή αλογοουρά, όπως η Nicole Kidman. Για να χαρίσετε νεανικότητα στην εμφάνισή σας, αφήστε ελεύθερες μερικές τούφες στο μπροστινό μέρος να πλαισιώνουν το πρόσωπό σας.

Wavy Lob

Τυλίξτε τούφες μαλλιών γύρω από ένα ψαλίδι για μπούκλες για να δημιουργήσετε ένα wavy look, σαν και αυτό της Lucy Liu, και να χαρίσετε όγκο και ενδιαφέρουσα υφή στην κουπ σας.

Voluminous High Ponytail

Αντικαταστήστε την κλασική και βαρετή αλογοουρά με την voluminous high εκδοχή της αλά Jennifer Lopez. Στη sleek μορφή του το συγκεκριμένο χτένισμα μπορεί να λειτουργήσει και ως προσωρινό face lift

Curtain Bangs

Τα curtain bangs δεν είναι απλά ένα από τα μεγαλύτερα hair trend της σεζόν. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να χαρίσετε νεανικότητα στην εμφάνισή σας και να κρύψετε τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας, ακριβώς όπως κάνει η Halle Berry.

Oversized Headband

Μία φαρδιά στέκα με πετράδια και πέρλες σαν και αυτή της Sarah Jessica Parker, είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κάνετε ένα casual χτένισμα πιο επίσημο.

Deep Side Part

Do it l ike Laura Dern: Τα ίσια μαλλιά δημιουργούν ένα δραματικό εφέ σε κάθε μήκος, ενώ η έντονη πλαϊνή χωρίστρα μπορεί να καμουφλάρει τυχόν "προβληματικές" περιοχές με αραίωση.

Blow Out

Ένα από τα πιο κομψά χτενίσματα για γυναίκες 5ο ετών και άνω είναι αδιαμφισβήτητα το κλασικό blow out, μία από τις αγαπημένες επιλογές της Cindy Crawford εδώ και χρόνια. 

Messy Bangs

Η επιμελώς ατημέλητη υφή στα μαλλιά σε συνδυασμό με choppy αφέλειες χαρίζει κίνηση και όγκο, κάνοντας τη συνολική εμφάνιση να δείχνει πιο φρέσκια και νεανική. Τρανό παράδειγμα είναι η Monica Bellucci, η οποία αν και διανύει το 56ο έτος της ζωής της σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να τραβά τα φλας των φωτογράφων πάνω της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ