Low-Maintenance | 7 χρώματα μαλλιών που δείχνουν κομψά ακόμα και μετά από μήνες "απουσίας" από το κομμωτήριο

Για μια εύκολη ανανέωση στην εμφάνισή σας, η οποία δεν θα σας στοιχίσει ούτε χρήματα, αλλά ούτε χρόνο.

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο μεγαλώνει και η επιθυμία των περισσότερων γυναικών να ανανεώσουν την εμφάνισή τους, θέλοντας να υποδεχτούν τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου με στιλ. Με τις καλοκαιρινές διακοπές όμως να κάνουν αδύνατες τις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για touch ups, η επιλογή της επόμενης απόχρωσης των μαλλιών σας θα πρέπει να γίνει σοφά. Η πλέον ιδανική είναι αυτή που ενισχύει την ομορφιά σας και αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας, ούσα παράλληλα κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, έτσι ώστε να μην δημιουργείται έντονη αντίθεση στις ρίζες. Από τo balayage και τα ombre μαλλιά μέχρι το dirty blonde, αυτές είναι οι καλύτερες low maintenance τεχνικές και αποχρώσεις για το φετινό καλοκαίρι:

(S)ombré

(S)ombré

Η προσθήκη φωτεινών τόνων και αντιθέσεων στα μαλλιά είναι το κλειδί για νεανική εμφάνιση. Το μπαλαγιάζ και το ombré, τόσο στην κλασική εκδοχή του, όσο και στην πιο ήπιο (sombré) είναι εξαιρετικά low maintenance, καθώς τα μαλλιά μπορούν να μακραίνουν, διατηρώντας την κομψότητά τους. 

Red Brown

Red Brown

Αν έχετε καστανά μαλλιά και θέλετε να φωτίσετε το πρόσωπό σας, επιλέξτε μια καστανή-ginger απόχρωση που θα ανανεώσει την εμφάνισή σας, ενώ δεν θα δημιουργήσει έντονη αντίθεση στις ρίζες όταν περάσει ο καιρός δεν έχετε επισκεφθεί ακόμα το κομμωτήριο. 

Espresso

Espresso

Η πιο εύκολη αλλαγή που μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας, είναι να τα βάψετε σε μία απόχρωση αρκετά κοντά στη φυσική τους, η οποία όμως θα ανανεώσει την εμφάνισή σας και θα φωτίσει το πρόσωπό σας. Σε αυτήν την περίπτωση, η ιδανική απόχρωση για την Shay Mitchell ήταν η espresso, μια αρκετά σκουρόχρωμη καστανή, η οποία όσο περνά ο καιρός και «κατεβαίνει» θα δημιουργήσει ένα πολύ διακριτικό ombré εφέ. 

Strawberry Pink

Strawberry Pink

Για τους ίδιους ακριβώς λόγους, αν είστε ξανθιά, δοκιμάστε μια strawberry pink ή μελί απόχρωση, όπως κάνει η Gigi Hadid.

Caramel Highlights

Caramel Highlights

Οι μελί ανταύγειες, αλλά και εκείνες στο χρώμα της καραμέλας αποτελούν τον πλέον ιδανικό τρόπο να κάνετε πιο ενδιαφέροντα τα καστανά μαλλιά, χωρίς όμως να δεσμεύεστε να επισκέπτεστε κάθε 4-6 εβδομάδες το κομμωτήριο για touch ups.  

Dirty Blonde

Dirty Blonde

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι universally flattering  μιμείται τις sunkissed ανταύγειες που κληροδοτεί η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, δίνοντας παράλληλα την ψευδαίσθηση "βρώμικων" μαλλιών, όπως μαρτυρά το όνομά της. Το ξανθό σαντρέ έχει την τιμητική του και σε συνδυασμό με ένα μπαλαγιάζ ή ένα ombre εφέ δημιουργούν ένα πολύ κομψό low maintenance look, ιδανικό για όσες γυναίκες επιθυμούν να διατηρήσουν μια ''απόσταση'' από το κομμωτήριο και να απέχουν από τις συχνές επαναληπτικές επισκέψεις για φρεσκάρισμα των ριζών. 

Grown Out Roots

Grown Out Roots

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που ανέδειξε η καραντίνα ήταν οι grown out ρίζες, δηλαδή οι ρίζες που έχουν «κατέβει». Πρόκειται για μια πραγματικά low mentainance τάση, που, αν γίνει σωστά, μπορεί πολύ εύκολα να χαρίσει έναν edgy χαρακτήρα και μια΄90s διάθεση στην εμφάνιση σας.