Τα πιο κολακευτικά χρώματα μαλλιών για γυναίκες με πράσινα μάτια

Οι αποχρώσεις που θα αναδείξουν το πράσινο των ματιών σας με τον πιο κομψό τρόπο.

Μόλις το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει πράσινα μάτια. Αν ανήκετε σε αυτό το ποσοστό, είστε ήδη από τις πιο τυχερές, που ακόμα και χωρίς μακιγιάζ το βλέμμα τους μαγνητίζει. Αν θέλετε ωστόσο να το κάνετε ακόμα πιο έντονο, το να υιοθετήσετε ένα χρώμα μαλλιών που αναδεικνύει το πράσινο των ματιών σας, είναι σίγουρα κάτι που θα πρέπει να σκεφτείτε για την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο κομμωτήριο. Ακολουθεί η λίστα με τα πιο κολακευτικά χρώματα μαλλιών για πράσινα μάτια για να διαλέξετε:

Τα καλύτερα χρώματα μαλλιών για πράσινα μάτια

Golden

Golden

Μια χρυσή ξανθιά απόχρωση -μίγμα καραμελένιων, μελί κι ανοιχτόχρωμων καστανών αποχρώσεων-, σαν και εκείνη της Elizabeth Olsen, πάντα κολακεύει τα πράσινα μάτια. 

Espresso

Espresso

Ιδανική επιλογή για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες με πράσινα μάτια είναι η espresso απόχρωση, ένα βαθύ καστανό -σχεδόν μαύρο- χρώμα, που δημιουργεί μια εξαιρετικά καλοκευτική αντίθεση. 

Ginger

Ginger

Οι ginger αποχρώσεις δεν απογοητεύουν ποτέ όταν συνδυάζονται με πράσινα μάτια, όπως αποδεικνύει εδώ και χρόνια η Emma Stone.

Chocolate Brown

Chocolate Brown

Αν αγαπάτε τις φυσικές καστανές αποχρώσεις, επιλέξτε μία σοκολατί με ζεστό υπότονο, που θα αναδείξει το πράσινο των ματιών σας. 

Auburn

Auburn

Το κόκκινο απαντάται ακριβώς απέναντι από το πράσινο στο χρωματικό κύκλο, γεγονός που σημαίνει ότι οι auburn αποχρώσεις μπορούν να δημιουργήσουν την τέλεια αντίθεση με τα μάτια σας, αναδεικνύοντάς τα. 

Black

Black

Ένα από τα πιο eye-catching combos είναι τα πράσινα μάτια και τα μαύρα μαλλιά, ειδικά αν συνδυάζονται με πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, όπως εκείνη της Rooney Mara.

 

Dirty Blonde

Dirty Blonde

Αν αγαπάτε τα ξανθά μαλλιά, προτιμήστε μια dirty blonde απόχρωση, που συνδυάζει το ξανθό σαντρέ με μπαλαγιάζ, δημιουργώντας ένα πολύ κομψό low maintenance look, ιδανικό για όσες γυναίκες επιθυμούν να διατηρήσουν μια ''απόσταση'' από το κομμωτήριο.