Τα pixie κουρέματα που κάνουν τα λεπτά μαλλιά να δείχνουν 10 φορές πιο πλούσια

Οι επιλογές των πιο stylish celebrities και influencers.

Λίγα είναι τα κουρέματα που έχουν τις μεταμορφωτικές ιδιότητες του pixie cut. Κόβοντας τα μαλλιά σας τόσο κοντά ανοίγετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, πηγαίνετε κόντρα στα παραδοσιακά beauty standards, ενώ παράλληλα κάνετε μια πολύ έξυπνη κίνηση για την εμφάνισή σας -ειδικά αν έχετε λεπτά μαλλιά. Αν έχετε αραίωση ή αν η κουπ σας δείχνει διαρκώς φλατ, τα παρακάτω pixie κουρέματα για λεπτά μαλλιά είναι ο αλάθητος τρόπος να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση πλούσιου όγκου.

Διαβάστε Επίσης

Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα του εν λόγω κουρέματος είναι ο ευέλικτος και διαχρονικά κομψός χαρακτήρας του. Από το sleek '60s cut της Mia Farrow μέχρι τις φιλαριστές εκδοχές του σήμερα, σίγουρα θα βρείτε το pixie που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπο και το στιλ σας. 

Για να ενισχύσετε περαιτέρω τον όγκο του, εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά έναν αφρό για όγκο και στεγνώστε τα έχοντας βάλει πρώτα rollers- αν το επιτρέπει το μήκος του. Αν επιθυμείτε να πετύχετε ένα πιο επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα, αφού στεγνώσουν τα μαλλιά, τελειοποιήστε το χτένισμά σας με ένα texturizing spray.

Τα καλύτερα pixie κουρέματα για λεπτά μαλλιά 

Long Pixie

Long Pixie

Το μακρύ pixie αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση όγκου στα μαλλιά τους, χωρίς τη δέσμευση του πολύ κοντού μήκους του κλασικού cut.

Bowl Cut

Bowl Cut

Το bowl cut, γνωστό και ως mushroom cut, είναι πιο κοντό στο δεξί, το αριστερό και το πίσω μέρος, ενώ στο πάνω διατηρεί κάποιο μήκος, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση περισσότερου όγκου στα μαλλιά.

Classic Cut

Classic Cut

Το κλασικό pixie είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που έχουν έντονο πρόβλημα αραίωσης και αναζητούν ένα κούρεμα που θα κάνει τα μαλλιά τους να δείχνουν πιο πλούσια. Στα plus το γεγονός ότι είναι απίστευτα low-maintenance και απαιτεί ελάχιστο styling για να δείχνει κομψό και περιποιημένο.

'60s Pixie

'60s Pixie

Το κλασικό pixie αποκτά ρετρό χαρακτήρα όταν συνδυάζεται με έντονη φράντζα στο πλάι. Μεγάλο plus του συγκεκριμένου στιλ είναι ότι εκτός από το ότι χαρίζει όγκο και κίνηση στα λεπτά μαλλιά, καμουφλάρει επίσης τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας.
 

Spiked Pixie

Spiked Pixie

Το κούρεμα, που εκτόξευσε την καριέρα της Halle Berry, το pixie που είναι πιο κοντό στα πλαϊνά και πιο μακρύ και φιλαριστό στην κορυφή, θα είναι πάντα μια κομψή και κολακευτική επιλογή για κάθε γυναίκα.

Micro Bangs

Micro Bangs

Το κλασικό pixie γίνεται πιο μοντέρνο με την προσθήκη layers και πολύ κοντών αφελειών αλά Zoe Kravitz.

Bixie

Bixie

To υβριδικό αυτό κούρεμα, που προκύπτει από το συνδυασμό των bob και pixie, είναι κοντό στον αυχένα και έντονα φιλαριστό στο μπροστινό μέρος, αποπνέοντας ένα ανεπιτήδευτο αισθησιασμό αλα Meg Ryan. Είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε να τολμήσετε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας, αλλά δεν είστε έτοιμη για τη δέσμευση του à la garçonne cut.