Gigi & Bella Hadid | Το ανατρεπτικό hair look τους στο show του Marc Jacobs

Το beauty statement που τις έκανε αγνώριστες.

Ο Marc Jacobs παρουσίασε τη συλλογή του για το φθινόπωρο του 2022 στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης, αποτελώντας μια ακτίνα φωτός σε μια πολύ  σκοτεινή Αμερική, ύστερα από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να απαγορεύσει τις αμβλώσεις σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ.

Διαβάστε Επίσης

Η ενδιαφέρουσα και αρκετά δημιουργική συλλογή δεν ήταν ο μόνος λόγος που το show συζητήθηκε εκτενώς μεταξύ των fashion κύκλων. Ένας ακόμα λόγος ήταν η Bella και η Gigi Hadid, οι οποίες περπάτησαν στο catwalk κάνοντας το απόλυτο beauty statement με τα ανατρεπτικά hair looks τους.

Πιο συγκεκριμένα, περπάτησαν έχοντας mullets, δηλαδή σύγχρονες μοϊκάνες, με τα μαλλιά τους μάλιστα να είναι ξυρισμένα στα πλαϊνά. Προς ανακούφιση των θαυμαστών τους, οι αδερφές Hadid δεν απαρνήθηκαν τις χαρακτηριστικές κουπ τους, αλλά υιοθέτησαν faux mullets δια χειρός του ταλαντούχου hairstylist Duffy.

Το mullet του 2022 είναι κοντό στo πλάι και πιο μακρύ στο πίσω μέρος και θυμίζει ένα αναπάντεχο και πιο εξεζητημένο shag. Μαζί με το καρέ, που φτάνει λίγο πιο κάτω από το ύψος του πηγουνιού, το matte shag, αλλά και το πολύ κοντό καρέ με αφέλειες, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για φέτος.

Όσον αφορά το υπόλοιπο beauty look των αδερφών Hadid, αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο είχαν πλατινέ -σχεδόν ανύπαρκτα- φρύδια, ενώ το μακιγιάζ τους, δια χειρός της makeup artist Diane Kendal, ήταν μίνιμαλ και "καθαρό"- η τέλεια συνοδεία για μια τόσο έντονη, φωτεινή και γεμάτη όγκο συλλογή. 

Διαβάστε Επίσης