Τα 5 κουρέματα που αξίζει να υιοθετήσετε φέτος το φθινόπωρο

Τα κουρέματα που θα σας χαρίσουν μια νέα αρχή τώρα το Σεπτέμβριο.

Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά ο μήνας των αλλαγών κι αυτό σημαίνει πως έχετε την τέλεια δικαιολογία για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, ενδίδοντας σε μία επίσκεψη στο αγαπημένο σας κομμωτήριο. Ακολουθούν οι προβλέψεις του harpersbazaar.gr για το ποιες θα είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα γυναίκεια κουρέματα του φθινοπώρου 2022 για να διαλέξετε:

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα γυναικεία κουρέματα για το φθινόπωρο 2022

Midi Flick

Το λεγόμενο midi flick είναι ένα πολύ κομψό μακρύ καρέ, το οποίο φτάνει μέχρι το ύψος των κοκάλων του στέρνου. Χαρακτηρίζεται από έντονο φιλάρισμα κυρίως γύρω από το πρόσωπο και συνήθως συνδυάζεται με '90s blowout για όσο το δυνατόν περισσότερο όγκο και κίνηση.

Frame Cut

Διαβάστε Επίσης

Το frame cut χαρακτηρίζεται από απαλό φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπο, αλλά και από επιμελώς ατημέλητες αφέλειες, οι οποίες "κάθονται" πάνω από τα φρύδια, πλαισιώνοντας όμορφα το πρόσωπο. Οι τούφες πλάι στις αφέλειες είναι πιο μακριές, τονίζοντας έτσι τα μάτια, τα φρύδια, αλλά και τις γωνίες του προσώπου.

Ταιριάζει εξαιρετικά σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα του μήκους των μαλλιών ή του σχήματος του προσώπου τους, ενώ μπορεί να αναδείξει τη φυσική υφή των μαλλιών χωρίς έτσι να απαιτεί χρήση hot tools για το styling.

Side Bangs

Οι έντονες πλαϊνές φράντζες επιστρέφουν δυναμικά στις λίστες με τις τάσεις, απαιτώντας την προσοχή σας. Η σύγχρονη εκδοχή της φράντζας καλεί για όγκο στις ρίζες, τον οποίο μπορείτε να πετύχετε εύκολα χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή, φαρδιά βούρτσα και το σεσουάρ για το styling των μαλλιών αντί του flat iron.

Boticcelli Bob

Με τη νέα χρονιά, τα layers θα αρχίσουν να υποχωρούν δίνοντάς τη θέση τους στη λίστα με τις τάσεις σε πιο blunt cuts. Το λεγόμενο Boticcelli bob είναι αυστηρό, κάτι το οποίο το κάνει πολύ κολακευτικό για στρογγυλά και τετράγωνα πρόσωπα. Χαρακτηρίζεται από χωρίστρα στη μέση και natural looking κυματισμούς στα μαλλιά, που του χαρίζουν διακριτικό όγκο και κίνηση.

Round Cuts

Τα "στρογγυλεμένα" κοντά κουρέματα είναι μία ακόμα μεγάλη τάση για φέτος το φθινόπωρο. Ταιριάζουν εξαιρετικά σε μακρόστενα και οβάλ πρόσωπα και αναδεικνύονται καλύτερα σε ίσια μαλλιά.

Διαβάστε Επίσης