Η Sarah Jessica Parker υιοθέτησε το χτένισμα που κρύβει χρόνια από το πρόσωπο

Το εύκολο hairstyle της ανορθώνει το βλέμμα και τα ζυγωματικά, ενώ παράλληλα καμουφλάρει τις ρυτίδες.

Η Sarah Jessica Parker επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία τον τίτλο της ιέριας, όχι μόνο του στιλ, αλλά και της ομορφιάς. Έχοντας συγκεντρώσει πολλούς άσσους στο μανίκι της μέσα στα τόσα χρόνια συνεργασίας της με κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, ξέρει πλέον πώς να επιλέγει outfits, μακιγιάζ, αλλά και χτενίσματα, που να την κολακεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της είναι η πιο τρανή απόδειξη της στιλιστικής "ιδιοφυΐας" της.

Το "αντιγηραντικό" χτένισμα που αγαπά η Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του "And Just Like That", επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά τον τίτλο του fashion και beauty icon. Η ηθοποιός υιοθέτησε την τάση του barbiecore, φορώντας ένα μονόχρωμο φούξια outfit, το οποίο σε συνδυασμό με το "έξυπνο" χτένισμά της, την έκανε να δείχνει πολλά χρόνια νεότερη.

Η Sarah Jessica Parker υιοθέτησε το χτένισμα που κρύβει χρόνια από το πρόσωπο

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός μάζεψε τα μαλλιά της ψηλά σε ένα bun στην κορυφή του κεφαλιού της, επιτρέποντας στις γκρίζες ρίζες της να είναι ο πρωταγωνιστής του hair look της. Τα sleek chignon απογειώνουν κατευθείαν την κομψότητα ενός outfit, ενώ καθώς είναι εξαιρετικά εύκολα και απλά, καταφέρνουν να μην δείχνουν εξαιρετικά επιτηδευμένα και ώριμα -ακόμα και όταν υιοθετούνται σε γκρίζα μαλλιά, όπως στην περίπτωση της SJP.

Sarah Jessica Parker

Ένας από τους λόγους που εικάζουμε ότι τα αγαπά ιδιαίτερα η ηθοποιός είναι το γεγονός ότι, ακριβώς όπως η ψηλή αλογοουρά, όσο πιο sleek είναι, τόσο πιο έντονο fake face lift εφέ χαρίζουν στο πρόσωπο. Έτσι ανορθώνουν το βλέμμα και τα ζυγωματικά, ενώ παράλληλα λειαίνουν προσωρινά τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας.

Sarah Jessica Parker

Πρόκειται για ένα χτένισμα, το οποίο η SJP επιλέγει συχνά σε διάφορες περιστάσεις, όπως για παράδειγμά στην πρώτη σεζόν του sequel του Sex and the City, στην πρεμιέρα της σειράς, αλλά και ως καλεσμένη στην εκπομπή Watch What Happens Live με τον Andy Cohen.

Ακολουθήστε το παράδειγμά της κι επιλέξτε το για τις πιο επίσημες επαγγελματικές εμφανίσεις σας με κοστούμια, αλλά και για τις πιο smart casual με T-shirt και jeans.

Διαβάστε Επίσης