Penelope Cruz | Η αλλαγή στα μαλλιά της που έκρυψε χρόνια από την εμφάνισή της

Η διακριτική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της εν όψει της άνοιξης.

Ανάμεσα στις A-listers που βρέθηκαν στη front row του AW23-24 show του οίκου Chanel την περασμένη Τρίτη 7 Μαρτίου ήταν και η Penelope Cruz, η οποία ξεχώρισε όχι μόνο για τις στιλιστικές επιλογές της, αλλά και για την ανανεωμένη εμφάνισή της. 

Penelope Cruz | Η αλλαγή στα μαλλιά της που έκρυψε χρόνια από την εμφάνισή της

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Grand Palais Éphémère φορώντας ένα mini tweed balzer dress, το οποίο είχε συνδυάσει με μία μαύρη ζώνη στη μέση κι ασορτί τσάντα και ψηλοτάκουνες γόβες. Αν και άριστη στιλιστικά, το ενδιαφέρον τράβηξε η διακριτική, αλλά άκρως επιτυχημένη αλλαγή στα μαλλιά της. 

Penelope Cruz

Πιο συγκεκριμένα, η Penelope Cruz η οποία τους τελευταίους μήνες έχει υιοθετήσει πολύ νεανικό φιλαριστό κούρεμα, που φτάνει μέχρι το ύψος των κοκάλων του στέρνου, διάνθισε την κουπ της με καραμελένιες ανταύγειες, οι οποίες επικεντρώνονται στο κάτω μισό των μαλλιών της. Αυτή η τόσο διακρατική αλλαγή στα μαλλιά της, κατάφερε να ανανεώσει πλήρως την εμφάνισή της, κρύβοντας χρόνια από αυτή, καθώς φωτίζει το πρόσωπό της. 

Τόσο οι ανταύγειες, όσο και το φιλάρισμα, οι αφέλειες και τα curtain bangs είναι μερικές από τις πιο "σίγουρες" αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας αν θέλετε να δείχνετε πιο νέες.

Διαβάστε Επίσης