Defined Curls | Οι καλύτεροι αφροί μαλλιών για γεμάτες όγκο μπούκλες

Ο original σύμμαχος κάθε γυναίκας με σγουρά ή σπαστά μαλλιά.

Τα σγουρά μαλλιά είναι αδιαμφισβήτητα οι "divas" των hair textures. Απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή τόσο κατά το στάδιο της περιποίησης, αφού συνήθως χαρακτηρίζονται από έντονη ξηρότητα, όσο και στο στάδιο του styling, αφού χρειάζονται για βοήθεια για να δείχνουν οι μπούκλες τους καλοσχηματισμένες και frizz-free. Ένας αφρός μαλλιών για μπούκλες είναι ο πιο πολύτιμος αρωγός σας σε αυτήν την προσπάθεια, αφού θα τονίσει το σχήμα τους διατηρώντας το αναλλοίωτο μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Πώς να εφαρμόσετε τον αφρό μαλλιών για μπούκλες

Διαβάστε Επίσης

Μετά το λούσιμο, σε νωπά μαλλιά εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα αφρού μαλλιών για μπούκλες κι έπειτα "τσαλακώστε" με τα ακροδάχτυλά σας τα μαλλιά σας έτσι ώστε να ενθαρρύνετε το σχηματισμό πιο έντονων "δαχτυλιδιών".

Director's Note: Για ακόμα πιο καλοσχηματισμένες μπούκλες, εφαρμόστε πριν τον αφρό, μία κρέμα φορμαρίσματος για σγουρά μαλλιά. 

Director's Choice | Οι καλύτεροι αφροί μαλλιών για μπούκλες

Twisted Curl Lifter Foam, Sebastian Professional

Twisted Curl Lifter Foam, Sebastian Professional

Ο αφρός Twisted Curl Lifter ενισχύει την ελαστικότητα των μαλλιών και ελέγχει το φριζάρισμα, χωρίς να βαραίνει, για μπούκλες γεμάτες ζωντάνια, κίνηση και ενέργεια. 

Curl Lock Mousse, Lorvenn

Curl Lock Mousse, Lorvenn

Χάρη στα νέα ενεργά συστατικά του προηγμένης τεχνολογίας, ο αφρός της σειράς Curl Lock "κλειδώνει" την μπούκλα, δίνει σώμα και ελαστικότητα στα μαλλιά και προσφέρει πολύ δυνατό κράτημα μεγάλης διάρκειας, ενώ ελέγχει το φριζάρισμα. 

Wellaflex Curls & Waves Strong Hold Mousse, Wella

Wellaflex Curls & Waves Strong Hold Mousse, Wella

Ο αφρός Wellaflex Curls & Waves δίνει ελαστiκότητα και σχήμα στις μπούκλες και τα σγουρά μαλλιά, προσφέροντας παράλληλα δυνατό κράτημα κι ευέλικτο, φυσικό αποτέλεσμα.

Curl Expression Mousse, L'Oréal Professionnel

Curl Expression Mousse, L'Oréal Professionnel

Ο αφρός της σειράς Curl Expression προσφέρει επαγγελματικό styling στα σγουρά μαλλιά και πιο συγκεκριμένα 11 φορές περισσότερη σμίλευση και 2 φορές περισσότερη ενυδάτωση, συνδυάζοντας έτσι το τέλειο κράτημα με την περιποίηση.

Defined Curls Nourishing Mousse, Pantene

Defined Curls Nourishing Mousse, Pantene

Εμπλουτισμένος με μίγμα Pro-V και λάδι καρύδας, ο αφρός για τέλειες μπούκλες του Pantene προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα, ενώ σας βοηθά να αποκτήσετε λαμπερές και φορμαρισμένες μπούκλες με κρατημα που διαρκεί.