Τα 3 γαλλικά κουρέματα στα οποία ορκίζονται οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη

Και τα οποία αξίζει να υιοθετήσετε κι εσείς για να απογειώσετε το στιλ σας.

Πάντα καταφέρνουν να δείχνουν stylish και put together, χωρίς όμως να μοιάζει ότι προσπαθούν για αυτό. Γίνεται να μη ζηλέψει κανείς το ανεπιτήδευτα κομψό στιλ των Γαλλίδων; Μερικές από τις πιο chic γυναίκες του πλανήτη εμπνέονται από το στιλ τους, υιοθετώντας μεταξύ άλλων και τα αγαπημένα τους κουρέματα. Ακολουθούν τα τρία πιο δημοφιλή, ανάμεσά τους φυσικά και το γαλλικό καρέ:

Γαλλικό καρέ

Διαβάστε Επίσης

Το πιο δημοφιλές όλων των french cuts είναι με διαφορά το γαλλικό καρέ. Τα χαρακτηριστικά εκείνα που το κάνουν να ξεχωρίζει από το κλασικό στιλ είναι το πολύ κοντό μήκος, το οποίο φτάνει μέχρι το ύψος των χειλιών, η messy υφή, αλλά και το σχήμα, που είναι πιο στρογγυλεμένο με άκρες γυρισμένες προς τα μέσα

Τα μόνα εργαλεία που χρειάζονται για το σωστό styling του γαλλικού καρέ είναι ένα σεσουάρ και μια φαρδιά στρογγυλή βούρτσα για την ίσια εκδοχή του ή ένας αφρός για την πιο επιμελώς ατημέλητη. 

Shag

Το shag μας πρωτοσυστήθηκε στα 80’s για πρώτη φορά από τον κομμωτή McGregor και σύντομα έγινε μέρος του startet pack του γαλλικού στιλ. Πρόκειται για ένα μακρύ καρέ που φτάνει στο ύψος του πηγουνιού ή των ώμων με έντονο φιλάρισμα, το οποίο είναι συχνά αραιωμένο στην κορυφή και στο περίγραμμα και πιο έντονο γύρω από την "κορώνα".

Τις περισσότερες φορές οι Γαλλίδες το συνδυάζουν με αφέλειες, ενώ κάνουν μηδαμινό styling αφήνοντάς το επιμελώς ατημέλητο.

Γαλλικές αφέλειες

Ένα από τα αγαπημένα "αξεσουάρ" των Γαλλίδων είναι οι αφέλειές τους. Σε αντίθεση με εκείνες, που προτιμούν οι Αμερικάνες, είναι wispy, δηλαδή πιο αραιές κι ανάλαφρες, κι όχι full και "βαριές", προσδίδοντας αυτό το πολυπόθητο "je ne sais quoi" στο στιλ τους.

Με αφέλειες διανθίζουν τόσο τα μακριά κουρέματά τους, όσο και τα πιο κοντά, όπως το καρέ, το lob και -φυσικά- το shag.

Διαβάστε Επίσης