Η μικρή αλλαγή στα μαλλιά που κάνει κάθε εμφάνιση να δείχνει πιο σοφιστικέ και μυστηριώδης

Ο εύκολος τρόπος με τον οποίο οι celebrities ανανεώνουν την εμφάνισή τους.

Η νέα σεζόν σας καλεί να πατήσετε "restart" κάνοντας αλλαγές τόσο στις καθημερινές συνήθειές σας, όσο και στην εμφάνισή σας. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να υιοθετήσετε κάποιο δραστικό κούρεμα για να ανανεώσετε την εμφάνιση, αλλά και τη διάθεσή σας. Μια αλλαγή στη χωρίστρα σας αρκεί. Case point η φράντζα μαλλιών, μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν.

Φράντζα μαλλιών | Ο πιο chic τρόπος να ανανεώσετε το hair look σας

Διαβάστε Επίσης

Αν έχουν αποδείξει κάτι οι πιο πρόσφατες celebrity εμφανίσεις είναι ότι η χωρίστρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Ύστερα από χρόνια "εξορίας" της από τη λίστα με τις τάσεις, η φράντζα μαλλιών επέστρεψε στη μόδα εξοστρακίζοντας τη χωρίστρα στη μέση, που η Gen Z είχε αναδείξει σε σύμβολο σύγχρονης κομψότητας.

φράντζα μαλλιών

Πολλές ήταν οι celebrities που "προσηλυτίστηκαν" στο κίνημα της χωρίστρας στο πλάι, ανανεώνοντας την εμφάνισή τους σε δευτερόλεπτα. Μια από τις πιο εντυπωσιακές "μεταμορφώσεις" ήταν εκείνη της Cara Delevingne, η οποία έκανε μια front-row εμφάνιση στο Fendi Spring/Summer 2024 Ready To Wear show στο Μιλάνο ενθουσιάζοντας με το νέο της look. Το μοντέλο κατάφερε να χαρίσει μια retro γοητεία στην εμφάνισή της, διανθίζοντας την κουπ της με μία έντονη πλαϊνή φράντζα, που πρόσθεσε όγκο και στιλ στο καρέ της.

φράντζα μαλλιών

Ακριβώς το ίδιο είχε κάνει και η Zendaya πριν από μερικούς μήνες περπατώντας τους δρόμους του Παρισιού με το voluminous καρέ της, ενώ εξίσου πετυχημένη είναι και η φράντζα μαλλιών της Kaia Gerber

φράντζα μαλλιών

Φανατική θαυμάστριας της φράντζας μαλλιών είναι εδώ και χρόνια και η Kate Middleton, η οποία αν κι ενίοτε πειραματίζεται με τη χωρίστρα στη μέση, τελικά πάντα επιστρέφει στο αγαπημένο της στιλ. Οι λόγοι είναι πολλοί: Η έντονη πλαϊνή χωρίστρα συμβάλλει στην πραγματοποίηση του "ονείρου" ενός snatched προσώπου, καθώς συνδυασμένη με sleek χτενίσματα, δημιουργεί την ψευδαίσθηση πιο έντονων ζυγωματικών.

φράντζα μαλλιών

Συνδυασμένη με ελεύθερα μαλλιά από την άλλη, χαρίζει όγκο και κίνηση σε κάθε look, ενώ κάνει τη συνολική εμφάνιση να δείχνει πιο σοφιστικέ και ταυτόχρονα μυστηριώδης και αισθησιακή. 

Διαβάστε Επίσης