Η Penelope Cruz υιοθέτησε την πιο αμφιλεγόμενη τάση μαλλιών για γυναίκες άνω των 50

Το ανανεωμένο hair look που έκανε την εμφάνισή της να δείχνει πιο νεανική.

Κοντό, μακρύ καρέ και pixie: Αυτές θεωρούνται σύμφωνα με την κοινή γνώμη οι μόνες επιλογές κουρέματος που έχουν οι γυναίκες μετά τα 50. Η "αφήγηση" αυτή φαίνεται πως σιγά σιγά αλλάζει με ολοένα και περισσότερες celebrities του Hollywood να υιοθετούν XXL hair looks ταράζοντας τα νερά των beauty standards.

Η Penelope Cruz υιοθέτησε την πιο αμφιλεγόμενη τάση μαλλιών για γυναίκες άνω των 50

Στη λίστα με τις stars άνω των 50 ετών που δεν διστάζουν πλέον να δοκιμάσουν πιο μακριά κουρέματα προστέθηκε τώρα και η Penelope Cruz, η οποία εμφανίστηκε στο photocall για το SS24 show του οίκου Chanel στο Παρίσι με φανερά ανανεωμένη εμφάνιση. 

Penelope Cruz

Διαβάστε Επίσης

Η Ισπανίδα ηθοποιός απαρνήθηκε το μετρίου μήκους φιλαριστό κούρεμα, που διατηρούσε τους τελευταίους μήνες, και πρόσθεσε extensions στα μαλλιά της, με το μήκος τους τώρα να φτάνει σχεδόν μέχρι το ύψος της μέσης της. Το νέο κούρεμά της δείχνει απόλυτα αυστηρό, με την απουσία των layers να χαρίζει στην κουπ της ένα πιο sleek look.

Aν προτιμάτε να χαρίσετε στα μαλλιά σας περισσότερο όγκο και κίνηση, τολμήστε ένα πιο φιλαριστό κούρεμα, όπως εκείνο της Sarah Jessica Parker, της Jennifer Lopez, της Elle Macpherson και της Salma Hayek. Για ένα sculpting εφέ, ζητήστε από τον κομμωτή σας να διανθίσει την κουπ σας με διακριτικά layers γύρω από το πρόσωπό σας, που θα τονίσουν τα ζυγωματικά σας, ενώ αν θέλετε να "αφαιρέσετε" χρόνια από την εμφάνισή σας, συνδυάστε τα μακριά μαλλιά σας με αφέλειες, curtain bangs ή πλαϊνή φράντζα, που θα καμουφλάρουν τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και το πόδι της χήνας.

Harper's Bazaar Tip: Αν θέλετε να μακρύνετε άμεσα τα μαλλιά σας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τα extensions της Great Lengths από 100% φυσική τρίχα. Ακολουθούν τη ροή της φυσικής τρίχας καθώς μεγαλώνουν, έχουν ανθεκτικότητα και προσφέρουν ασφάλεια κι έτσι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, έτσι ώστε να μην αντιλαμβάνεται κάποιος τρίτος ότι έχουν τοποθετηθεί extensions.

Διαβάστε Επίσης