Το καινοτόμο εργαλείο styling που χαρίζει τέλειες, φυσικές μπούκλες σαν του κομμωτηρίου

Το μυστικό για γρήγορο και εύκολο styling, χωρίς ερεθισμούς και φθορές στην τρίχα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Φανταστείτε να μπορούσατε να είχατε κάθε μέρα τέλειες, ανάλαφρες μπούκλες χωρίς ίχνος φριζαρίσματος και φυσικά χωρίς να ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας. Αυτό πλέον είναι δυνατό χάρη στο καινοτόμο multistyler της Dyson, AirwrapComplete HS05.

Πρόκειται για το απόλυτο αξεσουάρ περιποίησης που προσφέρει αποτέλεσμα κομμωτηρίου στο σπίτι, για μπούκλες και κυματισμούς, αλλά και για απαλά, υγιή και λαμπερά μαλλιά. Είναι προϊόν καινοτομίας και εντατικών ερευνών, ώστε τα μαλλιά να παραμένουν στεγνά, ενυδατωμένα, υγιή και χωρίς φθορά, αλλά ταυτόχρονα να σας εξοικονομεί χρόνο, αλλά και να σας δίνει τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε το look σας, ανάλογα με τη διάθεσή σας, το σχήμα του προσώπου σας, το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών σας.

Εμβληματικό τόσο ως προς την εμπειρία χρήσης όσο και ως προς το αποτέλεσμα, αποτελεί το "μαγικό ραβδί" που μπορεί να μεταμορφώνει την εικόνα σας χωρίς να βλάπτει την υγεία των μαλλιών. Όλα αυτά χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία "Coanda", ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που δημιουργεί μια περιστρεφόμενη δίνη αέρα γύρω από τους κυλίνδρους του εργαλείου και εξασφαλίζει ομοιόμορφο και επαγγελματικό styling χωρίς φριζάρισμα.

Το καινοτόμο εργαλείο styling που χαρίζει τέλειες, φυσικές μπούκλες σαν του κομμωτηρίου

Χάρη στον ειδικό αισθητήρα που διαθέτει, ανιχνεύει τη θερμοκρασία του αέρα 40 φορές το δευτερόλεπτο για προστασία από την υπερβολική θερμότητα και αυτορρυθμίζεται ανάλογα ώστε να διατηρείται μια θερμοκρασία φιλική προς τα μαλλιά και να αποτρέπεται η φθορά της τρίχας