Η Julia Roberts υιοθέτησε το νεανικό κούρεμα που κολακεύει τις γυναίκες όλων των ηλικιών

Η τρίτη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της για φέτος.

Η Julia Roberts σε αντίθεση με πολλές άλλες celebrities, δεν πειραματίζεται συχνά με την εμφάνισή της. Αντίθετα, ξέρει τι της ταιριάζει και τι της αρέσει και εμμένει σε αυτό. Ή αυτή η εντύπωση υπήρχε τουλάχιστον μέχρι πέρυσι. Φέτος η ηθοποιός έχει κάνει πολλές και συχνές αλλαγές στα μαλλιά της, οι οποίες αν και μικρές καταφέρνουν να μεταμορφώσουν τελείως την εμφάνισή της. 

Διαβάστε Επίσης

Τον περασμένο Απρίλιο εμφανίστηκε σε ένα event του οίκου Chopard στην Γενεύη έχοντας ένα τελείως διαφορετικό κούρεμα. Πιο συγκεκριμένα, είχε διανθίσει την κουπ της με μακριές, choppy αφέλειες και μακριά layers, που έκαναν το look της ηθοποιού απόλυτα επίκαιρο.

Julia Roberts

Μερικούς μήνες αργότερα και πιο συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο, η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Spring/Summer 2024 show του οίκου Gucci με φανερά ανανεωμένη εμφάνιση, έχοντας διανθίσει την κουπ της με πλαϊνή φράντζα, μία από τις επόμενες μεγάλες τάσεις στα μαλλιά.

Julia Roberts

Πριν μερικές μέρες έκανε την τρίτη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της για φέτος, κόβοντας ξανά αφέλειες. Αυτή τη φορά είναι πιο whispy από εκείνες που είχε την άνοιξη και θυμίζουν αρκετά curtain bangs.

Julia Roberts

Αν και πρόκειται για ένα κούρεμα τυπικά συνηφασμένο με νεότερες ηλικίες, τα curtain bangs ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ενώ είναι ιδιαίτερα κολακευτικά για εκείνες που είναι άνω των 50, καθώς καμουφλάρουν περίτεχνα το "πόδι της χήνας" και χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελειά σε κάθε εμφάνιση.

Το 2023 δεν είναι η πρώτη χρονιά που η Julia Roberts πειραματίστηκε με αφέλειες. Το 1995 είχε πιο έντονα, full bangs, το 2006 ένα πιο wispy στιλ και το 2009 και 2014 ξανθές. Φυσικά κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής της καριέρας, φόρεσε επίσης πολλές φορές clip-on bangs αλλά και περούκες με αφέλειες. 

Διαβάστε Επίσης