Χρυσές Σφαίρες 2024 | Οι 3 τάσεις ομορφιάς που πρωταγωνίστησαν στο κόκκινο χαλί

Οι stars που τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Ο θεσμός των Χρυσών Σφαιρών είναι ένας από τους λίγους που γιορτάζουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ως εκ τούτου, προσελκύει πάντα τα κορυφαία ταλέντα της βιομηχανίας, τα οποία βάζουν τα δυνατά τους για να ξεχωρίσουν στο κόκκινο χαλί, παρουσιάζοντας μερικές από τις it τάσεις ομορφιάς της σεζόν.Οι εμφανίσεις στις Χρυσές Σφαίρες 2024 θέτουν ήδη τον πήχη ψηλά για τη νέα χρονιά, μια πραγματική παρέλαση τάσεων αρκετά ευφάνταστη για να εμπνεύσει όλους όσους παρακολούθησαν τα βραβεία από το σπίτι. Αν έπρεπε να υποδείξουμε το top 3 των beauty trends στο κόκκινο χαλί, θα ήταν το παρακάτω:

Balletcore Buns

Μπορεί τα updos να αποτελούν staple hairstyles για κάθε κόκκινο χαλί, για την απονομή των βραβείων Χρυσές Σφαίρες 2024 ωστόσο πολλές A-listers επέλεξαν μια πολύ συγκεκριμένη αισθητική. Ο λόγος φυσικά για τα balletcore buns, δηλαδή τα απόλυτα sleek buns, στερεωμένα είτε ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού, είτε χαμηλά στη βάση του αυχένα, που αντλούν έμπνευση από το χαρακτηριστικό χτένισμα των μπαλαρινών.

Πού είδαμε την τάση: Selena Gomez, Helen Mirren, Emily Blunt, Elle Fanning, Hunter Schafer

Glowy Natural Makeup

Επηρεασμένες από τις τάσεις του 2023, οι περισσότερες celebrities επέλεξαν ένα φυσικό μακιγιάζ για την περίσταση, με τις έντονες λάμψεις στο πρόσωπο, τα pink nude χείλη και τις καφέ αποχρώσεις στα μάτια να είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά

Πού είδαμε την τάση: Jennifer Lopez, Emma Stone, Natalie Portman, Margot Robbie, Gillian Anderson.

Micro Bobs

Τα καρέ κουρέματα φάνηκαν να κυριαρχούν στην 81η διοργάνωση, κάτι το οποίο δεν προκαλεί απαραίτητα εντύπωση καθώς αποτελούν μία από τις πιο διαχρονικές επιλογές. Φέτος ωστόσο στο κόκκινο χαλί πρωταγωνίστησε η πολύ κοντή εκδοχή τους, γνωστή κι ως micro bobs. Το μήκος του εν λόγω cut φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού και είτε συνδυασμένο με χαλαρούς κυματισμούς, είτε με ένα απόλυτα sleek χτένισμα, κάνει κάθε εμφάνιση να δείχνει πιο chic κι ενίοτε retro.

Πού είδαμε την τάση: Carey Mulligan, Ayo Edebiri, Greta Lee, Naomi Watts, Cailee Spaeny, America Ferrera

Ακολουθούν οι καλύτερες beauty εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, που ενσωματώνουν τις παραπάνω τάσεις:

Τα καλύτερα beauty looks στο κόκκινο χαλί 

Naomi Watts

Naomi Watts

Ayo Edebiri

Ayo Edebiri

Carey Mulligan

Carey Mulligan

Gillian Anderson

Gillian Anderson

Selena Gomez

Selena Gomez

America Ferrera

America Ferrera

Emma Stone

Emma Stone

Margot Robbie

Margot Robbie

Natalie Portman

Natalie Portman

Greta Lee

Greta Lee

Cailee Spaeny

Cailee Spaeny

Emily Blunt

Emily Blunt

Hunter Schafer

Hunter Schafer

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Helen Mirren

Helen Mirren

Elle Fanning

Elle Fanning