Zendaya | Το νέο κούρεμά της ανήκει στα micro trends του 2024

Η τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Ύστερα από αρκετούς μήνες αποχής από τα social media, η Zendaya επέστρεψε δυναμικά κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση ως καλεσμένη στο Haute Couture Spring/Summer 2024 show του οίκου Schiaparelli στο Παρίσι.

Zendaya | Το νέο κούρεμά της ανήκει στα micro trends του 2024

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός κάθισε στην front row φορώντας μια μαύρη δημιουργία του οίκου κι έχοντας ένα τελείως διαφορετικό hair look. Πιο συγκεκριμένα, είχε υιοθετήσει micro bangs, δηλαδή πολύ κοντές αφέλειες, σε τριγωνικό σχήμα, που έκαναν τη συνολική εμφάνισή της να δείχνει φουτουριστική

Zendaya

Τα micro ή αλλιώς baby bangs αν και αποτελούν ένα edgy στιλ, είναι εξαιρετικά ευέλικτα. Λίγες είναι οι γυναίκες που τολμούν να τα υιοθετήσουν, ωστόσο αποτελούν ένα από τα micro trends της χρονιάς με πολλούς σχεδιαστές να τα έχουν επιλέξει για τα μοντέλα τους στα Spring/Summer 2024 shows τους.

αφέλειες
Bottega Veneta Spring/Summer 2024 Runway Show
αφέλειες
Alexander McQueen Spring/Summer 2024 Runway Show 

Στο show του οίκου Alexander McQueen παρουσιάστηκαν σε συνδυασμό με φυσικά, σγουρά μαλλιά, στα shows των οίκων Givenchy και Bevza με pixie cut και στα shows των οίκων Grace Ling και Bottega Veneta με πιο μακριά, ίσια μαλλιά, αποδεικνύοντας πως αν και micro trend, οι πολύ κοντές αφέλειες ταιριάζουν σε κάθε στιλ και μήκος μαλλιών.

Διαβάστε Επίσης