Η Helen Mirren υιοθέτησε ένα από τα πιο κολακευτικά κουρέματα για γκρίζα μαλλιά

Η 78χρονη ηθοποιός παραδίδει για μία ακόμα φορά μαθήματα στιλ.

Η Helen Mirren είναι αδιαμφισβήτα η απόλυτη beauty trend setter για τις γυναίκες άνω των 70. Πηγαίνοντας κόντρα σε κάθε στερεότυπο περί ηλικίας και εξωτερικής εμφάνισης, η 78χρονη ηθοποιός πειραματίζεται συχνά με τα μαλλιά της, υιοθετώντας από πολύ κοντά pixies, μέχρι XXL hair, αλλά και ροζ και θαλασσί hair looks. 

Διαβάστε Επίσης

"Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν κανόνες, και ευτυχώς υπάρχουν όλο και λιγότεροι", έχει πει σε συνέντευξή της μιλώντας για την εξωτερική εμφάνισή της. "Μεγάλωσα σε έναν κόσμο όπου υπήρχαν όλων των ειδών οι κανόνες όσον αφορά τις γυναίκες και μετά είδα ανθρώπους όπως η Madonna να έρχονται και να τους παραβιάζουν όλους… Όλοι οι κανόνες είναι φτιαγμένοι για να παραβιάζονται".

Αυτό ακριβώς έκανε και προ ημερών, ανανεώνοντας το hair look της με αφορμή την 37η τελετή απονομής των American Cinematheque Awards, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2024. Αυτή τη φορά η Helen Mirren απαρνήθηκε το μακρύ μήκος, που διατηρούσε τον τελευταίο καιρό, για να υιοθετήσει ένα ασύμμετρο μακρύ καρέ, που κολακεύει πολύ το πρόσωπό της. 

Το ασύμμετρο καρέ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για κάθε γυναίκα άνω των 60, καθώς μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων μαλλιών, ενώ παράλληλα δείχνει πιο μοντέρνο από το κλασικό αυστηρό κοντό ή μακρύ καρέ. Αν έχετε γκρίζα μαλλιά, όπως η ηθοποιός, προτιμήστε μοβ σαμπουάν και conditioner για την περιποίησή τους, έτσι ώστε να εξουδετερωθούν οι κίτρινοι τόνοι και να δείχνουν πιο υγιή και κομψά.

Διαβάστε Επίσης