Salma Hayek | Ο αναπάντεχος τρόπος που καλύπτει τα λευκά πριν το red carpet

To ιδιαίτερο tip της και η συμβουλή του κομμωτή της.

Η Salma Hayek είναι μία από τις λίγες celebrities που μιλούν ανοιχτά για τις αλλαγές στην εμφάνισή τους μετά τα 50, χωρίς να διστάζει μάλιστα να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο Instagram. Ένα από τα θέματα για τα οποία μιλάει συχνά είναι το -απόλυτα φυσιολογικό- γκριζάρισμα των μαλλιών της ή αλλιώς "τα λευκά της σοφίας", όπως λέει η ίδια, δείχνοντας το πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Διαβάστε Επίσης

Αυτό έκανε και προ ημερών όταν τράβηξε ένα βίντεο από την προετοιμασία της για μία δημόσια εμφάνισή της, δείχνοντας τις γκρίζες τρίχες των μαλλιών της. "Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό; Το μυστικό για να καλύψεις τα λευκά χωρίς να τα βάψεις;", λέει καθώς τα παρατηρεί. 

"Λοιπόν όταν είμαι μόνη μου, απλά τα καλύπτω με mascara", λέει καθώς ξεκινά να βουρτσίζει τα μαλλιά της με το spoolie της Pillow Talk Push Up Lashes Mascara της Charlotte Tilbury καμουφλάροντας με αυτόν τον τρόπο τα λευκά.  "Όλες οι ατίθασες μικρές τρίχες που πετάνε όχι απλά σκουραίνουν, αλλά γίνονται και φλατ", λέει αποκαλύπτοντας πως το DIY tip της έχει διττό σκοπό.

Όταν ωστόσο έχει τη glam team της μαζί της, ο hairstylist της, Miguel Martin Perez, όπως έδειξε και στο βίντεο, καμουφλάρει τα λευκά χρησιμοποιώντας ένα root spray, όπως το Hair Touch Up της L’Oréal Professionnel. "Είναι σαν να εφαρμόζεις μακιγιάζ στα μαλλιά", λέει η Hayek καθώς το εφαρμόζει εκείνο και προσθέτει "Βλέπετε, δεν χρειάζεται να βάφω τα μαλλιά μου κάθε τρεις εβδομάδες, δεν με πειράζει".

Διαβάστε Επίσης