Τα σαμπουάν αναδόμησης που "σώζουν" ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά

Το πρώτο βήμα στην επίτευξη πιο λαμπερών, δυνατών κι απαλών μαλλιών.

Είτε λόγω ελλιπής περιποίησης, είτε λόγω υπερβολικού heat styling και τεχνικών διαδικασιών (βλ. βαφές, ντεκαπάζ), είτε ακόμα και λόγω εκτεταμένης έκθεσης σε αέρα, κρύο, αλάτι της θάλασσας και χλώριο της πισίνας, τα μαλλιά είναι πολύ εύκολο να χάσουν τη λάμψη και τη ζωντάνια τους. Ένα σαμπουάν αναδόμησης μπορεί να φανεί σωτήριο σε αυτήν την περίπτωση, επανορθώνοντας τις φθορές, μειώνοντας το σπάσιμο και ενισχύοντας τη λάμψη και την απαλότητα των μαλλιών. Ακολουθούν μερικές από τις κορυφαίες επιλογές:

Director's Choice | Τα καλύτερα σαμπουάν αναδόμησης για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά

Absolut Repair Molecular Shampoo, L'Oréal Professionnel

Absolut Repair Molecular Shampoo, L'Oréal Professionnel

Το σαμπουάν της σειράς Absolut Repair Molecular με πεπτιδικούς δεσμούς και 5 αμινοξέα, επανορθώνει τη μοριακή δομή των μαλλιών αφήνοντάς τα πιο δυνατά, με βελτιωμένη ελαστικότητα, κίνηση, και 86% περισσότερη απαλότητα.

Elvive Bond Repair Shampoo, L'Oréal Paris

Elvive Bond Repair Shampoo, L'Oréal Paris

Με φόρμουλα με κιτρικό οξύ, το Elvive Bond Repair Shampoo χωρίς θειϊκά άλατα χαρίζει δύναμη στα φθαρμένα μαλλιά, μειώνοντας το σπάσιμο κι ενισχύοντας τη λάμψη τους.

 

Extreme Shampoo, Redken

Extreme Shampoo, Redken

Εμπλουτισμένο με πρωτεϊνη και 3% σύμπλεγμα ενδυνάμωσης, το Extreme Shampoo επαναφέρει τη δύναμη στην επιφάνεια της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει για πιο απαλά, πιο λαμπερά και πιο υγιή μαλλιά.

Ultimate Repair Shampoo, Wella Professionals

Ultimate Repair Shampoo, Wella Professionals

Εμπλουτισμένο με AHA και Ω9, αυτό το πλούσιο κρεμώδες σαμπουάν καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά με έναν πολυτελή αφρό.Απομακρύνει όλες τις μικρές προσμείξεις που μπορεί να είναι επιβλαβείς για τα μαλλιά (μέταλλα, υπολείμματα προϊόντων, έλαια, σκόνη και ρύπανση) κι αναδομεί τα μαλλιά για πιο λαμπερή όψη και απαλή υφή.

Première Bain Décalcifiant, Kérastase

Première Bain Décalcifiant, Kérastase

Αυτό το πλούσιο, κρεμώδες σαμπουάν που μεταμορφώνεται σε εκπληκτικά πολυτελή αφρό, απομακρύνει την υπερβολική συγκέντρωση ασβεστίου από το σκληρό νερό που κάνει τα ήδη ευαίσθητα μαλλιά σας ακόμα πιο άτονα, θαμπά και αδύναμα.