Hollywood Favourites | 10 celebrities αποκαλύπτουν τα αγαπημένα skincare προϊόντα τους

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι περιλαμβάνει η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους;

Έχουν πρόσβαση στα τελευταία λανσαρίσματα στο χώρο της ομορφιάς και τα πιο πολυτελή προϊόντα περιποίησης, ενώ στο πλευρό τους έχουν πάντα τους πιο επιφανείς και ενημερωμένους skin experts. Δεν βλάπτει λοιπόν να ρίξετε μια ματιά στις skincare ρουτίνες τους. Ανακαλύψτε παρακάτω τι προϊόντα ντεμακιγιάζ, λοσιόν, gadgets και ενυδατικές κρέμες χρησιμοποιούν οι διάσημες celebrities του Hollywood:

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley

H Rosie HW είναι μόλις μία από τις πολλές celebrities που αγαπούν την Drying Lotion του brand Mario Badescu. «Αξίζει πραγματικά τον τίτλο του θρύλου», λέει. «Την εφαρμόζω τοπικά στα σπυράκια πριν πέσω για ύπνο και όταν ξυπνήσω δεν έχει μείνει τίποτα παρά μόνο ένα πολύ μικρό κόκκινο σημάδι».

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley

Η Elizabeth Hurley αποδίδει τη νεανική της εμφάνιση στο γεγονός ότι εφαρμόζει την ενυδατική της κρέμα 10 φορές τη μέρα -έξι φορές στο πρόσωπό της και 10 στο λαιμό της για την ακρίβεια-. Μία από τις αγαπημένες της επιλογές είναι η Resilience Lift της Estée Lauder

Drew Barrymore

Drew Barrymore

Η Drew Barrymore προτεινει την Ultra Facial Cream του brand Kiehl's, χαρακτηρίζοντάς την ανάλαφρη σύνθεσή της «φανταστική». Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή ενυδατικής κρέμας για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ λειτουργεί μοναδικά και ως βάση για το μακιγιάζ. 

Gal Gadot

Gal Gadot

Η Gal Gadot ορκίζεται στο έλαιο καθαρισμού Cleansing Oil της La Mer για να αφαιρεί το μακιγιάζ της κάθε μέρα. «Βρίσκω ότι τα περισσότερα προϊόντα ντεμακιγιάζ ξηραίνουν την επιδερμίδα. Όχι όμως αυτό το προϊόν. Αφού το χρησιμοποιήσω, η επιδερμίδα μου είναι απαλή και δείχνει υγιής», λέει.

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Όταν ταξιδεύει, η Karlie Kloss έχει πάντα μαζί της το Transforming Walnut Scrub του brand Ole Henriksen (sephora.gr) προκειμένου να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας της και να επαναφέρει τη λάμψη της.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Όπως αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ανάλαφρη ενυδατική κρέμα Toleriane Sensitive Fluide της La Roche-Posay (στα φαρμακεία) είναι η αγαπημένη της επιλογή για κάθε μέρα. «Είναι η μόνη ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιώ από πάντα. Είναι τέλεια. Είναι πολύ λεπτόρευστη, οπότε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και για touch ups». 

Kate Hudson

Kate Hudson

H Kate Hudson εξομολογήθηκε την αγάπη της για την luxurious ενυδατική κρέμα Moisturizing Cream του οίκου La Mer, ανεβάζοντας αυτήν τη selfie. «Είμαι πιστή θαυμάστρια αυτού του προϊόντος από όταν ήμουν 19 και το πήρα σαν δώρο Χριστουγέννων από τη μαμά μου», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία. 

Photo credits: Instagram/@katehudson

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

To Sensibio H2O Micellar Water της Bioderma (στα φαρμακεία) θεωρείται ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των celebrities εδώ και χρόνια. Η Gwyneth Paltrow μάλιστα το έχει χαρακτηρίσει ως «το καλύτερο προϊον ντεμακιγιάζ». Όπως εξηγεί «δεν έχει άρωμα, δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ με μία κίνηση. Η επιδερμίδα στο τέλος είναι καθαρή και εξαιρετικά απαλή». 

Alexa Chung

Alexa Chung

Η celebrity make-up artist Ciara O’Shea χρησιμοποιεί τη smart mask, UFO της Foreo (sephora.gr) για να προετοιμάσει την επιδερμίδα της Alexa πριν το μακιγιάζ. Το ιδιαίτερο αυτό gadget θερμαίνεται και ψύχεται έτσι ώστε τα θρεπτικά συστατικά της sheet mask να μπορούν να να εισέρχονται βαθύτερα στην επιδερμίδα και έτσι να μειώνεται το οίδημα, οι λεπτές γραμμές και η θαμπή όψη.

Nina Dobrev

Nina Dobrev

Η ρουτίνα περιποίησης της Nina Dobrev πριν από μεγάλα events περιλαμβάνει πάντα την κρέμα Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer της Glamglow, η οποία ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα.