For Your Eyes Only | Οι αγαπημένες κρέμες ματιών των celebrities του Hollywood

Το μυστικό τους για μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών αλλά και για ελάττωση των μαύρων κύκλων.

Όμορφες και γοητευτικές δείχνουν πολύ νεότερες από την ηλικία τους, δίνοντας την αίσθηση ότι έχουν βρει το μυστικό της αιώνιας νεότητας ή έχουν κάνει κάποιο είδος συμφωνίας με τον διάβολο. Αυτές είναι οι A-listers που απαρτίζουν την παρακάτω λίστα. Ανεξάρτητα από την ηλικία τους, όλες καταφέρνουν να δείχνουν φρέσκες, ξεκούραστες και λαμπερές, κάτι για το οποίο σε μεγάλο βαθμό οφείλεται η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους. Παρακάτω αποκαλύπτουν ποιες είναι οι καλύτερες κρέμες ματιών κατά την άποψή τους, αλλά και τα μυστικά της σωστής εφαρμογής:

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος δεν αρκεί. Η εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας ματιών χρειάζεται αρκετή μαεστρία αφού η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς κρέμα, εφαρμόστε την κρέμα χρησιμοποιώντας τα ακροδάχτυλά σας και κάνοντας απαλές κινήσεις. Για να βεβαιωθείτε πως η επιδερμίδα σας απορροφά στο μέγιστο όλα τα θρεπτικά συστατικά της κρέμας και να μειώσετε το οίδημα, μπορείτε να κάνετε απαλό μασάζ στην περιοχή, αφού την απλώσετε, χρησιμοποιώντας τη μικρή πλευρά του jade roller, το οποίο μπορείτε να έχετε αποθηκεύσει προηγουμένως στο ψυγείο.

Οι καλύτερες κρέμες ματιών σύμφωνα με τους celebrities

Lupita N'yongo

Lupita N'yongo

Ένα από τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς της N'yongo είναι το Advanced Génifique Yeux Light-Pearl Eye Serum της Lancôme, το οποίο εκτός από την περιοχή γύρω από τα μάτια, μπορεί να εφαρμοστεί επίσης και στις βλεφαρίδες. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την όψη των σακούλων και των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ενδυνάμωση και πύκνωση στις βλεφαρίδες.
 

Zendaya

Zendaya

Για να μειώσει το οίδημα κάτω από τα μάτια, η Zendaya εμπιστεύεται το Ceramide Eye Gel του brand Mario Badescu. Η σύνθεσή του με μαλακτικά ceramides και θρεπτικά εκχυλίσματα βοτάνων, ενυδατώνει απαλά την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Για καλύτερα αποτελέσματα, προτείνουμε να τη διατηρήσετε το στο ψυγείο για την αντιμετώπιση των πρησμένων και κουρασμένων ματιών.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Γνωστή λάτρης του οίκου La Mer, η Teigen επιλέγει το Lifting Eye Serum για την περιποίηση της περιοχής γύρω από τα μάτια της. Η makeup artist της, Mary Phillips, λέει ότι το εφαρμόζει απαλά με ταμποναριστές κινήσεις χρησιμοποιώντας τον παράμεσό της πριν το μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα είναι η περιοχή των ματιών να φαίνεται λιγότερο πρησμένη, νεανική και πιο ανορωθμένη.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Μία από τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις είναι αδιαμφισβήτητα εκείνη της Jennifer Aniston. Η ηθοποιός αντί να χρησιμοποιεί κάποια κρέμα ματιών, προτιμά τη βαζελίνη. Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, η Aniston εφαρμόζει «μια γεναιόδωρη ποσότητα κάτω από κάθε μάτι πριν πέσει για ύπνο».  Αυτό δεν είναι το μόνο οικονομικό τρικ της. Για να μειώσει το οίδημα κάτω από τα μάτια το πρωί, κυλά ένα παγάκι πάνω στην επιδερμίδα της, ένα hack που αγαπά πολύ και η Bella Hadid και η Kate Moss.

 

Gywneth Paltrow

Gywneth Paltrow

Η επιλογή της Paltrow δεν είναι άλλη από την Perfecting Eye Cream του brand Goop, η οποία σύμφωνα με την ίδια έχει μια πολύ απολαυστική, ανάλαφρη υφή. «Έχει ένα cooling effect στην επιδερμίδα, που είναι πραγματικά φανταστικό», εξηγεί. «Την εφαρμόζω γύρω από τα μάτια μου και βάζω και λίγη στα χείλη μου. Θέλω μία κρέμα ματιών που να είναι πολύ ενυδατική και να χαρίζει ανόρθωση. Νομίζω πετύχαμε αυτήν τη φόρμουλα και είμαι πολύ περήφανη για αυτό». 

Margot Robbie

Margot Robbie

Αγαπημένη της επιλογή είναι η Skin Caviar Luxe Eye Cream της La Prairie, μία κρέμα ματιών που αγαπάται από πολλούς A-listers. Η πολυτελής αυτή κρέμα απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια απαλή και σφριγηλή και στοχεύοντας τα σημάδια της γήρανσης.

Drew Barrymore

Drew Barrymore

Ένας από τους λόγους που η Drew Barrymore δείχνει τόσο νέα στα 46 της χρόνια είναι η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της που ακολουθεί. Αν και πάντα αντιμετώπιζε πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους, τελευταία έχει καταφέρει να φωτίσει την περιοχή, χρησιμοποιώντας τον ορό Even Better Clinical Radical Dark Spot Corrector + Interrupter της Clinique, ο οποίος βελτιώνει ορατά την όψη σε σκούρες κηλίδες, κηλίδες γήρανσης και σημάδια από ατέλειες.