7 celebrity approved τρόποι καταπολέμησης της κυτταρίτιδας που αξίζει να δοκιμάσετε

Οι θεραπείες που ακολουθούν οι Jennifer Aniston, Kim Kardashian, Jennifer Lopez κ.ά.

Με κάθε εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί ή ακόμα και στο προφίλ τους στα social media, όλες οι παρακάτω κυρίες του Hollywood καταφέρνουν να ανεβαίνουν στο βάθρο της αιώνιας νιότης, του στιλ και της αψεγάδιαστης ομορφιάς. Καθώς όμως, στατιστικά μιλώντας, οι περισσότερες από αυτές αναγκαστικά ανήκουν στο 90% των γυναικών που κάποια στιγμή στη ζωή τους θα εμφανίσουν κυτταρίτιδα, καταφεύγουν στους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς και του wellness για να πετύχουν την αψεγάδιαστη camera-ready εικόνα τους. Ακολουθούν τα μυστικά τους για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε:

7 celebrities αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Jessica Biel

Jessica Biel

Η celebrity trainer Valerie Waters, η οποία προπονεί μεταξύ άλλων την Jessica Biel και την Cindy Crawford, πιστεύει στη διαλειμματική προπόνηση (HIIT), αλλά και τον αποκλεισμό των επεξεργασμένων τροφών από το καθημερινό διαιτολόγιο για τη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. 

 

Miranda Kerr

Miranda Kerr

Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, η Miranda Kerr ορκίζεται στο στεγνό βούρτσισμα. Ακολουθεί την τεχνική του dry brushing κάθε πρωί έτσι ώστε, όπως λέει η ίδια, να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος, να βοηθήσει την λεμφική αποστράγγιση και να απολεπίσει την επιδερμίδα της. 

 

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Για να προλάβει την κυτταρίτιδα και να διατηρήσει τη νεανική και λεία επιδερμίδα της, η Jennifer Aniston λέγεται πως ακολουθεί την old school μέθοδο των body wraps, που προκαλούν εφίδρωση.

 

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Σε παλαιότερο επεισόδιο του reality show Keeping Up With the Kardashians, η Kim δοκίμασε τη μέθοδο Velashape, η οποία συνδυάζει την διπολική ενέργεια ραδιοκυμάτων, την ενέργεια υπέρυθρων ακτίνων καθώς και την αναρρόφηση και το μηχανικό μασάζ του ιστού για τη σύσφιξη του σώματος και τη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

 

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Η personal trainer της, Lauren Roxburgh, σχεδίασε ειδικά για εκείνη δύο ασκήσεις με το foam roller, οι οποίες συμβάλλουν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η Gwyneth Paltrow κάνει πέντε επαναλήψεις και για τις δύο ασκήσεις, πέντε φορές κάθε εβδομάδα.  

 

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Προκειμένου να διατηρεί τη διάσημη πίσω όψη της λεία, η JLo ακολουθεί μία πολύ αυστηρή διατροφή, σύμφωνα με τις οδηγίες του Dr.Howard Murad. Πιο συγκεκριμένα, τρώει πολύ σπανάκι, λιναρόσπορο, εσπεριδοειδή, μαρούλι και ελαιόλαδο, ενώ αποφεύγει οτιδήποτε το επεξεργασμένο.

 

Taylor Hill

Taylor Hill

Τόσο η Taylor Hill, όσο και οι υπόλοιποι άγγελοι της Victoria's Secret, χρησιμοποιούν το Bodylift Cellulite Treatment της Clarins για να μειώσουν την κυτταρίτιδα, ενώ η makeup artist τους, Carolina Gonzalez, καμουφλάρει τυχόν ατέλειες στο σώμα τους εφαρμόζοντας γενναιόδωρες ποσότητες bronzer.