Marie-Chantal | Το ελληνικό προϊόν περιποίησης που έχει πάντα στην τσάντα της

"Το αγοράζω κάθε φορά που επισκέπτομαι την Αθήνα".

Μπορεί η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της να περιλαμβάνει ως επί το πλείστον πολυτελή προϊόντα ομορφιάς μεγάλων οίκων, ωστόσο, η Marie-Chantal φαίνεται πως δεν είναι κατά και των πιο οικονομικών επιλογών. Για την ακρίβεια, όπως αποκάλυψε μέσω της ιστοσελίδας της, όταν ταξιδεύει ή όταν βρίσκεται στο δρόμο, έχει πάντα μαζί της ένα πολύ οικονομικό προϊόν περιποίησης, το οποίο μάλιστα έχει ελληνική υπογραφή

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος για τα Olympus Tea Deep Detox Cleansing Cloths της KORRES, τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, τα οποία αφαιρούν αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ και μάσκαρα, χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Εμπλουτισμένα με πλούσιο σε αντιοξειδωτικά τσάι από τους πρόποδες του Ολύμπου και το καινοτόμο μίγμα BioDTox™, αποτοξινώνουν σε βάθος από περιβαλλοντικούς ρύπους και τονώνουν την επιδερμίδα αφήνοντάς τη λεία και απαλή. 

korres

"Λατρεύω να τα χρησιμοποιώ όταν ταξιδεύω ή όταν βρίσκομαι στο δρόμο. Αγοράζω αρκετά κάθε φορά που επισκέπτομαι την Αθήνα", γράφει η Marie-Chantal. "Είναι τέλεια για να καθαρίζω την επιδερμίδα μου όταν βιάζομαι", εξηγεί. 

Διαβάστε Επίσης