Αυτά είναι τα αρώματα που φορούν οι πιο ενημερωμένες beauty insiders

Έχουν όλα μια πολύ ιδιαίτερη κι απρόσμενη νότα.

Τα λευκά άνθη, το τριαντάφυλλο και τα εσπεριδοειδή είναι τυπικά οι νότες περισσότερο συνυφασμένες με τα αρώματα της άνοιξης. Φέτος ωστόσο οι αρωματοποιοί αποφάσισαν να κάνουν τη διαφορά βάζοντας στην καρδιά των συνθέσεών τους μια άλλη, νέα κι άκρως αναπάντεχη νότα, δημιουργώντας έτσι τα πιο ιδιαίτερα γυναικεία αρώματα. 

Ο λόγος για το φιστίκι Αιγίνης, το οποίο αν και στο παρελθόν έχει κάνει μικρά cameos σε λιγοστά, δημοφιλή αρώματα, όπως το Soleil Blanc του οίκου Tom Ford, φέτος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα αρώματα της άνοιξης.

Διαβάστε Επίσης

Η αύξηση του ενδιαφέροντος γι' αυτήν την τόσο ιδιαίτερη, πράσινη νότα οφείλεται κατά κύριο λόγο στο boutique fragrance brand DS & Durga και το άρωμά του Pistachio. Κυκλοφόρησαν μόλις 100 μπουκάλια του, τα οποία γρήγορα έγιναν sold out, αναδεικνύοντας το φιστίκι Αιγίνης στο next big thing στην αρωματοποιία.

Έπειτα ακολούθησαν λανσαρίσματα κι από άλλα μεγάλα brands και οίκους, ανάμεσά τους τα Kayali και Hermés, τα οποία αγαπήθηκαν ιδιαίτερα, κερδίζοντας μια θέση στην αρωματική συλλογή κάθε ενημερωμένης beauty insiders.

Director's Choice | 5 ιδιαίτερα γυναικεία αρώματα με νότες φιστικιού Αιγίνης

Yum Pistachio Gelato | 33 Eau De Parfum Intense, Kayali (sephora.gr)

Yum Pistachio Gelato | 33 Eau De Parfum Intense, Kayali (sephora.gr)

Το νέο άρωμα του brand Kayali ανοίγει με λαχταριστές όψεις φουντουκιού και φιστικιού Αιγίνης αναμεμειγμένα με ρούμι. Στην καρδιά, η όμορφη λευκή παιώνια δημιουργεί ένα ρόδινο αποτέλεσμα που μοιάζει με μέλι, ενώ το muguet βοηθά στη διατήρηση της πολυτελούς ισορροπίας της γλυκύτητας, της φρεσκάδας και της κομψότητας. Καθώς το στέγνωμα συνεχίζεται, απολαύστε μια νόστιμη υπερβολική δόση σαντιγίς, αφράτο marshmallow και κρεμώδες σανταλόξυλο για ένα απολαυστικό γκουρμέ αποτέλεσμα.

Un Jardin à Cythère Eau de Toilette, Hermés

Un Jardin à Cythère Eau de Toilette, Hermés

Με νότες από χόρτα, ξύλο ελιάς και φρέσκο φιστίκι, το Un Jardin à Cythère Eau de Toilette είναι η έκφραση μιας οσφρητικής αναζήτησης που διασχίζει την Πελοπόννησο και οδηγεί στα Κύθηρα.

Pistachio Eau de Parfum, DS&Durga (dsanddurga.com)

Pistachio Eau de Parfum, DS&Durga (dsanddurga.com)

Ξυλώδες και πράσινο, το Pistachio Eau de Parfum υμνεί το φιστίκι Αιγίνης με τον πιο γκουρμέ τρόπο. 

Private Blend Soleil Blanc Eau De Parfum, Tom Ford

Private Blend Soleil Blanc Eau De Parfum, Tom Ford

Oi pρώτες νότες του Private Blend Soleil Blanc Eau De Parfum από έλαιο καρδάμου και ροζ πιπεριού μας συνδέουν με τις ζούγκλες των νησιών. Το μυστηριώδες και πικάντικο κάρδαμο και το νωπό, λουλουδάτο και πικάντικο ροζ πιπέρι, συνδυάζονται για μια αναπάντεχη και ηδονική αρχή του αρώματος. Το έλαιο από περγαμόντο δίνει ζωντάνια και το εκχύλισμα από φιστίκι Αιγίνης δίνει μια ενδιαφέρουσα διάσταση.

Brazilian Crush Cheirosa 62 Perfume Mist, Sol de Janeiro (sephora.gr)

Brazilian Crush Cheirosa 62 Perfume Mist, Sol de Janeiro (sephora.gr)

To Brazilian Crush Cheirosa 62 Perfume Mist συνδυάζει το φιστίκι Αιγίνης με τα λουλούδια, τη βανίλια και το σανδαλόξυλο αποτελώντας έτσι ένα άκρως καλοκαιρινό και εθιστικό άρωμα.