Όλα για τα μάτια | Τα απαραίτητα για την πιο ευάλωτη στο χρόνο επιδερμίδα

Δώστε έμφαση στην περιποίηση των ματιών, της περιοχής με τη μεγαλύτερη μυϊκή κινητικότητα και την πιο λεπτή και ευάλωτη στον χρόνο επιδερμίδα.

Μάσκες αναζωογόνησης

Μάσκες αναζωογόνησης

Για άμεσα πιο ξεκούραστο βλέμμα εφαρμόστε τα Hydrogel Eye Patch της Frezyderm, που ενυδατώνουν και μειώνουν τις ρυτίδες (στα φαρμακεία).

Αντιοξειδωτικός ορός

Αντιοξειδωτικός ορός

Ο Biolumin-C Eye Serum της Dermalogica ενισχύει την ελαστικότητα, φωτίζει την περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες (dermalogica-hellas.gr).

Ολική αντιγήρανση

Ολική αντιγήρανση

Με βασιλικό πολτό και πρόπολη, η κρέμα Queen Bee Absolute Anti-Aging & Reviving Eye Cream της Apivita μειώνει τις ρυτίδες στο «πόδι της χήνας» και ανορθώνει (στα φαρμακεία).

Κρέμα ανανέωσης

Κρέμα ανανέωσης

Χάρη στο σύμπλεγμα NCEF με δραστικά συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση, η κρέμα NCEF-Reverse Eyes της Filorga δρα αποτελεσματικά ενάντια σε όλα τα σημάδια του χρόνου (στα φαρμακεία).

Χωρίς μαύρους κύκλους

Χωρίς μαύρους κύκλους

Εμπλουτισμένο με καφεΐνη και εκχύλισμα αγγουριού, το τζελ Eye Area Anti- Puffing Gel της Seventeen αντιμετωπίζει τα οιδήματα και τα σημά- δια κούρασης.

Αντιρυτιδική φροντίδα

Αντιρυτιδική φροντίδα

Για αποτελεσματική λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων επιλέξτε τον ορό Face And Eye Serum της Panthenol Extra με πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια (στα φαρμακεία).

Αντηλιακή προστασία

Αντηλιακή προστασία

Εξαιρετικά πρακτικό, το στικ με χρώμα Sunissime Yeux SPF 50 της Lierac προστατεύει ενώ καλύπτει τους μαύρους κύκλους (στα φαρμακεία).

Φωτεινό βλέμμα

Φωτεινό βλέμμα

Αντιμετωπίστε άμεσα την υπερμελάγχρωση και τους μαύρους κύκλους με την κρέμα- τζελ Luminous Yeux της Coverderm με α-αρβουτίνη, βιταμίνη C και ρετινόλη (στα φαρμακεία).

Πλούσιο balm

Πλούσιο balm

Ιδανικό για ώριμες επιδερμίδας, το Nuxuriance Gold Radiance Eye Balm της Nuxe θρέφει, επανα- φέρει τον όγκο και συσφίγγει (στα φαρμακεία). 

Συσφιγκτική δράση

Συσφιγκτική δράση

Η κρέμα Vital Eyes της ISDIN λειαίνει τις ρυτίδες, αποκαθιστά την ελαστικότητα και βελτιώνει τη σφριγηλότητα στην περιο- χή των ματιών (στα φαρμακεία).