Fresh Entry | Το νέο ελληνικό clean beauty brand που θέτει νέους όρους στην ομορφιά

Γνωρίστε το clinéa, που καινοτομεί συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης.

Αποτελεσματικά για την επιδερμίδα και με σεβασμό στον πλανήτη, τα προϊόντα clinéa έχουν δημιουργηθεί κάτω από τις αυστηρές προϋποθέσεις μιας clean φιλοσοφίας. Οι συνθέσεις τους διαθέτουν έναν συνδυασμό δραστικών συστατικών υψηλής απόδοσης, που εξασφαλίζουν μέγιστη αποτελεσματικότητα, πιστοποιημένη με κλινικές μελέτες σε κάθε προϊόν clinéa ξεχωριστά, ενώ σέβονται την επιδερμίδα και το περιβάλλον.

Fresh Entry | Το νέο ελληνικό clean beauty brand που θέτει νέους όρους στην ομορφιά

Όλα τα προϊόντα διαθέτουν το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters, με υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, βιο-ινουλίνη από μπλε αγαύη υψηλής συγκέντρωσης σε πρεβιοτικά και εκχύλισμα κομπούχας, τα οποία συμβάλλουν στην προστασία των τεσσάρων πυλώνων που διατηρούν την ισορροπία και την υγεία της επιδερμίδας, που είναι: το μικροβίωμα, το pΗ, ο δερματικός φραγμός και η κυτταρική επικοινωνία.

CLINÉA
Best Buy: Λατρέψαμε τον ορό Bio-Retinol Reset, ένα θαύμα αντιγήρανσης και λάμψης για όσους αγαπούν τη δράση της ρετινόλης, αλλά δε θέλουν τις ανεπιθύμητες ενέργειές της το καλοκαίρι!

Το clinéa διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης, ξεκινώντας με τη σειρά καθαρισμού και ντεμακιγιάζ, που είναι ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες. Τη σκυτάλη παίρνουν η ενυδατική σειρά με προϊόντα που χαρίζουν 48ωρη ενυδάτωση και η σειρά αντιγήρανσης και λάμψης, που ενισχύει τη λάμψη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Για ακόμα πιο ενισχυμένη φροντίδα οι οροί clinéa διαθέτουν super συμπυκνωμένες φόρμουλες που δρουν άμεσα και αποτελεσματικά, για να χαρίσουν στο δέρμα βαθιά θρέψη, σφριγηλότητα και εντατική αντιγήρανση. Οι υφές τους είναι πραγματικά απολαυστικές προσφέροντας μια ξεχωριστή αισθητηριακή εμπειρία κάθε φορά που τα εφαρμόζετε.

Οι απίθανες συσκευασίες τους σε έντονες και παστέλ αποχρώσεις είναι επαναγεμιζόμενες, εξοικονομώντας κάθε φορά για εσάς αλλά και τον πλανήτη το 88% της συσκευασίας. Η εσωτερική refill κάψουλα είναι πλήρως ανακυκλώσιμη, ενώ τα σωληνάρια και τα μπουκαλάκια αποτελούνται από 51% και 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, αντίστοιχα. Το clinéa ήρθε για να μας γεμίσει με ό,τι κάνει καλό.

Διατίθενται στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών. clineacosmetics.com - FB: ClineaGreece IG: @Clinea_Greece