Younger Looking | 7 κρέμες ματιών που καταπολεμούν όλα τα σημάδια γήρανσης

Μειώνουν τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες και βοηθούν με τη χαλάρωση.

Λεπτές γραμμές, ρυτίδες έκφρασης, χαλάρωση των βλεφάρων, μαύροι κύκλοι, σακούλες: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πιο συνήθη σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών, που απασχολούν τις γυναίκες μετά τα 50. Για να τα καταπολεμήσετε δεν χρειάζεται απαραίτητα να καταφύγετε σε ενέσιμες θεραπείες- αν δεν το επιθυμείτε. Αρκεί να εντάξετε στη ρουτίνα σας μία ισχυρή κρέμα ματιών, που να στοχεύει σε όλα τα σημάδια γήρανσης. Ακολουθούν 7 από τις καλύτερες κρέμες ματιών ολικής αντιγήρανσης που μπορείτε να επιλέξετε:

Director's Choice | Οι κρέμες ματιών που καταπολεμούν όλα τα σημάδια γήρανσης

Queen Bee Absolute Anti-Aging & Reviving Eye Cream, APIVITA (στα φαρμακεία)

Queen Bee Absolute Anti-Aging & Reviving Eye Cream, APIVITA (στα φαρμακεία)

Αυτή η πλούσια κρέμα ματιών μειώνει τις ρυτίδες στο "πόδι της χήνας", τις σακούλες, το οίδημα και τους μαύρους κύκλους, συσφίγγει και ανορθώνει με βασιλικό πολτό ελεγχόμενης αποδέσμευσης και 2 θαλάσσια βιοτεχνολογικά ενεργά συστατικά.

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge, Sisley

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge, Sisley

Η συγκεκριμένη κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην περιοχή των χειλιών, όσο και των ματιών για να μειώσει τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους και να χαρίσει λάμψη, σύσφιξη και λεία όψη.

Premier Cru The Eye Cream, Caudalie (στα φαρμακεία)

Premier Cru The Eye Cream, Caudalie (στα φαρμακεία)

Η Premier Cru The Eye Cream είναι μια αποτελεσματική και πολυτελής κρέμα ματιών για ολική αντιγήρανση, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Διορθώνει τα 8 σημάδια γήρανσης: ρυτίδες γύρω από τα μάτια, πρήξιμο, ρυτίδες χειλιών, λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους, θρέψη, ενυδάτωση, λάμψη.

Total Eye Revive, Clarins

Total Eye Revive, Clarins

Εκτός από τη στόχευση των λεπτών γραμμών γύρω από το περίγραμμα των ματιών, αυτή η τζελ-κρέμα βοηθάει στη μείωση των σημαδιών κούρασης άμεσα και μέρα με τη μέρα. Η υφή της "συνεργάζεται" με την κρυομεταλλική άκρη για να βοηθήσει τα μάτια να δείχνουν αμέσως αποσυμφορημένα και ξεκούραστα.

 

Rénergie Yeux, Lancôme

Rénergie Yeux, Lancôme

Η κρέμα ματιών της σειράς Rénergie συνδυάζει μοναδικά το υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς με πεπτίδια από εκχύλισμα λιναρόσπορου γαλλικής προέλευσης κι έτσι αναζωογονεί αμέσως το περίγραμμα των ματιών, ενώ, με την τακτική χρήση, μειώνει τις ρυτίδες, ανορθώνει τα βλέφαρα και διορθώνει την όψη των μαύρων κύκλων. 

Premium Yeux, Lierac (στα φαρμακεία)

Premium Yeux, Lierac (στα φαρμακεία)

Εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική, η κρέμα ματιών της σειράς Premium προσφέρει ορατή διόρθωση όλων των σημαδιών της γήρανσης κάθε μέρα που περνά: μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει την επιδερμίδα, εξαφανίζει τις σακούλες, τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες και βοηθά με τη χαλάρωση των βλεφάρων. 

 

Time Filler Eyes 5 XP Eye Cream, Filorga (στα φαρμακεία)

Time Filler Eyes 5 XP Eye Cream, Filorga (στα φαρμακεία)

Αυτή η βελούδινη κρέμα ματιών δρα κατά όλων των ρυτίδων, ενώ παράλληλα χαρίζει εφέ lifting στα βλέφαρα και βελτιώνει την πυκνότητα των βλεφαρίδων.