5 προϊόντα που διατηρούν την επιδερμίδα νεανική για περισσότερο

Με τη δύναμη της βιταμίνης Ε.

Η βιταμίνη Ε είναι ο "άγνωστος" σούπερ ήρωας της περιποίησης της επιδερμίδας. Μπορεί η βιταμίνη Α και η C να είναι εκείνες που περικλείνονται από μεγαλύτερο buzz, ωστόσο η E είναι εξίσου ευεργετική για την επιδερμίδα, έχοντας μάλιστα σπουδαία αντιοξειδωτική δράση. Τα προϊόντα με βιταμίνη Ε για το πρόσωπο αποτελούν εξαιρετικές προσθήκες σε κάθε skincare ρουτίνα, καθώς μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα από την πρόωρη γήρανση, να ενυδατώσουν και να καταπραΰνουν το δέρμα, απαλύνοντας παράλληλα τις λεπτές γραμμές και τις ουλές. 

Διαβάστε Επίσης

Συχνά θα βρείτε την βιταμίνη Ε σε συνθέσεις με βιταμίνη C, καθώς ο συνδυασμός τους της χαρίζει μια επιπλέον ιδιότητα, εκείνη της μείωσης της φθοράς από την έκθεση στις βλαβερές ακτίνες του ηλίου.

Στη ρουτίνα σας μπορείτε να εντάξετε την πολύτιμη αυτή βιταμίνη μέσω μιας κρέμας προσώπου ή ματιών, ενός ορού ή ακόμα κι ενός ελαίου:

Director's Choice | Τα καλύτερα προϊοντα με βιταμίνη Ε για το πρόσωπο

C E Ferulic Serum, SkinCeuticals (skinceuticals.gr)

C E Ferulic Serum, SkinCeuticals (skinceuticals.gr)

Το C E Ferulic είναι ένας επαναστατικός αντιοξειδωτικός συνδυασμός που αποδίδει προηγμένη προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες φωτογήρανσης εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρώιμα σημάδια γήρανσης.

Vitamin B, C and E Moisturizer, The Inkey List (sephora.gr)

Vitamin B, C and E Moisturizer, The Inkey List (sephora.gr)

Αυτή η ελαφριά ενυδατική κρέμα παρέχει κάθε απαραίτητη βιταμίνη για ένα δέρμα με υγιή όψη. Στη σύνθεσή της απαντάται νιασιναμίδη (βιταμίνη Β3), που βοηθάει στην ισορροπία της λιπαρότητας, αντιοξειδωτική βιταμίνη C για λάμψη και βιταμίνη E για καταπράυνση. 

Intensive Vitamin E2 Serum, Institut Esthederm

Intensive Vitamin E2 Serum, Institut Esthederm

Χάρη στη σύνθεσή του αυτός ο ορός με βιταμίνη Ε απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και ενυδάτωση.

Vitamin Enriched Face Base, Bobbi Brown

Vitamin Enriched Face Base, Bobbi Brown

Η Vitamin Enriched Face Base ενυδατώνει την επιδερμίδα, δημιουργώντας τον πιο υπέροχο καμβά για οτ μακιγιάζ χάρη στο συνδυασμό βούτυρου καριτέ και βιταμινών Β, C και Ε στη σύνθεσή της. Μεγάλο της plus είναι και τα αρώματα απο Grapefruit και Geranium, που αφήνουν στην επιδερμίδα μια ευχάριστη φρεσκάδα. 

Vitamin C+E Super Glow Serum, Sephora Collection (sephora.gr)

Vitamin C+E Super Glow Serum, Sephora Collection (sephora.gr)

Εμπλουτισμένο με βιταμίνη C και βιταμίνη Ε, αυτό το serum κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί, χαρίζοντας της παράλληλα ομοιόμορφο τόνο και προστατεύοντάς την από εξωτερικές επιθέσεις.