Αντιγήρανση Τώρα | 5 μάσκες με ρετινόλη για άμεση μείωση των ρυτίδων

Για μια πιο νεανική και φρέσκια επιδερμίδα.

Αν θέλετε να χαρίσετε ένα έξτρα boost στη ρουτίνα περιποίησής σας, μια αντιγηραντική μάσκα προσώπου αποτελεί την ιδανική προσθήκη. Αναζητήστε συνθέσεις με ρετινόλη, το gold standard της αντιγήρανσης, που θα επιτχγύνουν το ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων και θα αυξήσουν τα επίπεδα κολλαγόνου κι ελαστίνης, μειώνοντας έτσι τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και συσφίγγοντας την επιδερμίδα. 

Διαβάστε Επίσης

Επιλέξτε μεταξύ sheet, cream και overnight masks κ εφαρμόστε την σε καθαρή επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της βραδινής skincare ρουτίνας σας. Αν επιλέξετε μια υφασμάτινη αντιγηραντική μάσκα προσώπου ή ένα προϊόν σε μορφή κρέμας, ολοκληρώστε τη ρουτίνα σας με μια ενυδατική κρέμα για να "κλειδώσετε" την υγρασία. Σε κάθε περίπτωση, το επόμενο πρωί θα πρέπει οπωσδήποτε να εφαρμόσετε ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. 

Director's Choice | Οι καλύτερες αντιγηραντικές μάσκες προσώπου με ρετινόλη

Diamond Extreme Mask, Natura Bissé (sonice.gr)

Diamond Extreme Mask, Natura Bissé (sonice.gr)

Αυτή η μάσκα προσώπου, με την απίστευτα ευχάριστη αίσθησή της και την υψηλή συγκέντρωσή της σε ενεργά αντιγηραντικά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, η ρετινόλη και το θαλάσσιο DNA, κάνει θαύματα κατά τη διάρκεια της νύκτας, καταπολεμώντας δυναμικά τις ρυτίδες ενώ συσφίγγει, θρέφει και αναζωογονεί έντονα το δέρμα.

Age Absolu Redensifying Sleeping Mask, Uriage (στα φαρμακεία)

Age Absolu Redensifying Sleeping Mask, Uriage (στα φαρμακεία)

Η υψηλή συγκέντρωση σε αντιγηραντικά ενεργά συστατικά, όπως ρετινόλη, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες C & E, στη σύνθεση της Age Absolu Redensifying Sleeping Mask βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, στην καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος και στην απώλεια πυκνότητας.

Celestial Black Diamond Mask, 111SKIN (sephora.gr)

Celestial Black Diamond Mask, 111SKIN (sephora.gr)

Αυτή η μάσκα υδρογέλης, που είναι ιδανική για όσους πάσχουν από χαλαρή, ζαρωμένη, ώριμη επιδερμίδα, τονώνει και ορίζει το χόριο μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης σύνθεσης, μειώνοντας την όψη των λεπτών γραμμών και ενισχύοντας τον όγκο της επιδερμίδας.

Retinol Youth Renewal Eye Masks, Murad

Retinol Youth Renewal Eye Masks, Murad

Αυτά τα extra-large eye patches χαρίζουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα σε γραμμές και βαθιές χάρη στη βοήθεια της ρετινόλης και του εκχυλίσματος μπλε αγαύης στη σύνθεσή τους.

Retinol Reboot Sheet Mask, Youth Lab (στα φαρμακεία)

Retinol Reboot Sheet Mask, Youth Lab (στα φαρμακεία)

Eμποτισμένη με ενεργή ρετινόλη, αυτή η υφασμάτινη μάσκα προσώπου επιβραδύνει τα σημάδια γήρανσης, ενώ λειαίνει τις ήδη εγκατεστημένες βαθιές ρυτίδες, συσφίγγει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο και υφή, δίχως ερεθισμούς.