7 ολοκαίνουρια ανοιξιάτικα αρώματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση

Τα νέα αρωματικά λανσαρίσματα που φέρνουν την άνοιξη λίγο πιο κοντά.

Μπορεί αισίως να μπήκαμε πλέον στον Μάρτιο, ωστόσο τα winter blues φαίνεται πως συνεχίζουν καθώς ο καιρός εξακολουθεί να φορά τα μουντά και τα βροχερά του. Για να φέρετε λίγη από τη δροσιά της άνοιξης στην καθημερινότητά σας δεν έχετε παρά να εντάξετε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας ένα φρέσκο και θηλυκό άρωμα με νότες τριαντάφυλλου, λευκών ανθών, ζουμερών φρούτων και βανίλιας. Ιδού τα ωραιότερα ανοιξιάτικα αρώματα του 2024 που μόλις βρήκαν τη θέση τους στα beauty counters για να διαλέξετε:

Director's Choice | Τα 7 ωραιότερα ανοιξιάτικα αρώματα του 2024

Musc Nude Eau de Parfum For Her, Narciso Rodriguez

Musc Nude Eau de Parfum For Her, Narciso Rodriguez

Η νέα αρωματική δημιουργία του οίκου Narciso Rodriguez αγκαλιάζει το σώμα με τις λουλουδάτες και musky νότες του και γίνεται μέρος της πολύτιμης καθημερινής της φροντίδας. Με νότες από ροζ πιπέρι, γιασεμί, musc, έλαιο τριαντάφυλλο και άνθη πορτοκαλιάς, ξύλο κασμίρ και πατσουλί αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα θηλυκό και ταυτόχρονα αισθησιακό άρωμα.

La Vie Est Belle Rose Extraordinaire Eau de Pafum, Lancôme

La Vie Est Belle Rose Extraordinaire Eau de Pafum, Lancôme

Το La Vie est Belle Rose Extraordinaire επανερμηνεύει το τριαντάφυλλο, το εμβληματικό λουλούδι της Lancôme. Ο νέος λουλουδάτος εθισμός αποτελείται από μια καρδιά που συνδυάζει την ίριδα concrete και τρία πολύτιμα εκχυλίσματα τριαντάφυλλου: δροσερό ροδόνερο, αισθησιακό absolute τριαντάφυλλου Δαμασκού, και συμφωνία Space Rose. Η λουλουδάτη καρδιά ενισχύεται από μια υπογραφή ξύλων και μόσχων που τυλίγουν τις αισθήσεις.

Cerisier Amoureux Eau de Toilette, L' Occitane

Cerisier Amoureux Eau de Toilette, L' Occitane

Το Cerisier Amoureux, γιορτάζει τον ρομαντισμό συνδυάζοντας τις μαγευτικές νότες από άνθη κερασιάς από την περιοχή Luberon της Προβηγκίας με τις λαχταριστές νότες φράουλας.

Aqua Allegoria Florabloom Forte Eau de Parfum, Guerlain

Aqua Allegoria Florabloom Forte Eau de Parfum, Guerlain

Το άρωμα Florabloom Forte αναδεικνύει ένα ακαταμάχητα εθιστικό συνδυασμό από τουμπερόζα, τριαντάφυλλο Grasse Centifolia και ζεστές νότες musky βιολέτας και ίριδας. Μαζί, αυτό το πλούσιo, πολύχρωμο μπουκέτο λουλουδιών πλαισιώνεται από το έντονο σανδαλόξυλο και βελούδινα βρύα.

Nina Illusion Eau de Parfum, Nina Ricci

Nina Illusion Eau de Parfum, Nina Ricci

Αυτό το chypre fruity floral άρωμα αιχμαλωτίζει τη μαγεία της Nina σε μια ολοκαίνουργια ουσία. Τα μαγευτικά άνθη πορτοκαλιάς συνδυάζονται με το αφρώδες βατόμουρο, το κρεμώδες πατσουλί και τη γλυκιά βανίλια δημιουργώντας ένα πραγματικά εθιστικό αποτέλεσμα. 

My Way Eau de Parfum Nectar, Giorgio Armani

My Way Eau de Parfum Nectar, Giorgio Armani

Το My Way Eau de Parfum Nectar σας προσκαλεί σε ένα μαγευτικό ταξίδι, αποκαλύπτει μια γλυκιά, φρουτώδη και ζουμερή παραλλαγή του εμβληματικού MY WAY, συνδυάζοντας τη χαρακτηριστική κρεμώδη τουμπερόζα με τις απολαυστικά δροσερές, φρουτώδεις νότες μιας συμφωνίας ζουμερού αχλαδιού.

MCM Crush Eau de Parfum, MCM

MCM Crush Eau de Parfum, MCM

Το MCM Crush είναι ένας παιχνιδιάρικος και μοντέρνος συνδυασμός φρέσκου νέκταρ βερίκοκου, διαλεγμένου στο χέρι Rose de Mai και αισθησιακού κεχριμπαριού, που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος.