Skin Smoothie | Η αισθητικός της Hailey Bieber αποκαλύπτει τη θαυματουργή συνταγή της

Ένα λαχταριστό smoothie με φράουλες που υπόσχεται λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Η Victoria Beckham, η Hailey Baldwin και η Alessandra Ambrosio είναι μόνο μερικά από τα ονόματα στο πελατολόγιο της Dr. Barbara Sturm, της γιατρού/αισθητικού που κρύβεται πίσω από την αψεγάδιαστη επιδερμίδα των celebrities. Όσον αφορά την περιποίηση του προσώπου, η Sturm έχει μια προσέγγιση 360°, που βασίζεται τόσο στη χρήση ποιοτικών προϊόντων, όσο και στη σωστή διατροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθεί η συνταγή του smoothie για λαμπερό δέρμα, που προτείνει σε όλες τις A-listers του Hollywood, ακριβώς έτσι όπως την μοιράστηκε στο Instagram:

Συστατικά

-Αγγούρι
-Φράουλες
-Χουρμάδες
-Γάλα αμυγδάλου
-Θρυμματισμένος πάγος
-Συμπληρώματα διατροφής (πχ Skin Food, Repair Food και Anti-Pollution Food της δικής της σειράς)

Διαδικασία

Βάζετε όλα τα υλικά μέσα στο μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να αναμειχθούν πολύ καλά. Η ίδια προτείνει την προσθήκη συμπληρωμάτων διατροφής στο smoothie, ανοίγοντας τις κάψουλες και ρίχνοντας στο μπλέντερ το περιεχόμενό τους.

Ευεργετικές ιδιότητες

Το αγγούρι είναι εξαιρετικά ενυδατικό και πλούσιο σε βιταμίνη C, η οποία βοηθά με τη μείωση της φλεγμονής. Οι φράουλες από την άλλη περιέχουν ακόμα μεγαλύτερη ποσότητα βιταμίνης C, η οποία συμβάλλει στην αύξηση παραγωγής κολλαγόνου, διατηρώντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ