Αυτό θα είναι το απόλυτο διατροφικό trend του 2024

Η διαρκώς αυξανόμενη τάση στο Διαδίκτυο έχει άραγε διατροφικά οφέλη;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν το 2023 σήμαινε ένα πράγμα στον διατροφικό κόσμο, αυτό θα ήταν τα περίεργα πράγματα που βάζουμε στον καφέ μας.

Ξεκινήσαμε τη χρονιά προσθέτοντας λεμόνι για απώλεια βάρους, ισχυριζόμενοι ότι "λιώνει το λίπος" και παρέχει ανακούφιση από τους πόνους. Από τον Μάιο και μετά δεν υπήρξαν επιστημονικά δεδομένα που να στηρίζει αυτήν τη συμβουλή. Στη συνέχεια, προχωρήσαμε στον καφέ μαγιονέζας, με περιεκτικότητα 100% λιπαρά, που σημαίνει ότι δεν καταστρέφει την κέτωση, συμβάλλοντας έτσι στην καύση θερμίδων και στη διατήρηση της ενέργειας. Ακολούθησε ο αλατισμένος καφές, καθώς μείωνε την πίκρα του καφέ και ενίσχυε τη γλυκύτητα. Στη συνέχεια ήρθε ο καφές με μέλι (honey coffee), ο οποίος δεν αναφέρεται στην προσθήκη μελιού αλλά στην επεξεργασία (Honey Process). Τι σημαίνει ο καφές που χαρακτηρίζεται ως "honey processed"; Ο όρος δεν εννοεί ότι ο καφές έχει γεύση μελιού, ούτε έχει προστεθεί μέλι, αντίθετα, περιγράφει έναν υβριδικό τρόπο επεξεργασίας του καφέ, που καταλήγει σε κόκκους με μοναδική γεύση και ξεχωριστό άρωμα, κάτι που τον κάνει πιο γλυκό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο shape.gr