Flight Mode | Μία ολοκληρωμένη συλλογή για ταξίδια από τη Louis Vuitton

Η Flight Mode της Louis Vuitton φιλοξενεί είδη ταξιδιού, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για τα ταξίδια σας.

Η Louis Vuitton λανσάρει την capsule συλλογή Flight Mode και ο τίτλος της δεν θα μπορούσε να περιγράφει καλύτερα την προσμονή μας για ταξίδια. Με την άνοιξη να προσφέρεται για τις πρώτες αποδράσεις και το καλοκαίρι να πλησιάζει φέρνοντας μαζί του όλο και μεγαλύτερα σε διάρκεια ταξίδια, όπως και τις διακοπές, προφανώς και δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για ανανέωση του travel style μας είτε αυτό αφορά το πώς θα ντυθούμε για να ταξιδέψουμε, και ποια κομμάτια θα βάλουμε στη βαλίτσα μας, είτε τις αποσκευές και τις τσάντες τις οποίες θα πάρουμε μαζί. Η Louis Vuitton, λοιπόν, με την τεράστια τεχνογνωσία στα δερμάτινα είδη ταξιδιού και το luxury luggage, επιστρέφει αυτή τη σεζόν με τη συλλογή Flight Mode, η οποία δεν περιλαμβάνει μόνο προτάσεις σε αποσκευές, αλλά και επιλογές σε κομψά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Αυτή η ολοκληρωμένη συλλογή που σχεδιάστηκε τόσο για το ταξίδι όσο και για τον προορισμό, επαναπροσδιορίζει την αντίληψη για το σύγχρονο traveling και γίνεται εμβληματική όπως, εξάλλου, είναι ο οίκος Louis Vuitton.

Flight Mode | Μία ολοκληρωμένη συλλογή για ταξίδια από τη Louis Vuitton

Flight Mode: ένας φόρος τιμής στην κληρονομία Louis Vuitton

Κυρίαρχο μοτίβο της Flight Mode είναι το εμβληματικό Élysée Palace, με τα χαρακτηριστικά vintage- style ταξιδιωτικά αυτοκόλλητα (travel patches) που συνδέονται με την κληρονομία του οίκου. Το συγκεκριμένο μοτίβο αποτίνει φόρο τιμής στο πρώτο παρισινό πολυτελές ξενοδοχείο στη λεωφόρο Champs-Élysées 103, μια τοποθεσία-ορόσημο όπου η Louis Vuitton ετοιμάζει ένα νέο πρότζεκτ. Το Élysée Palace πρωταγωνιστεί τόσο στα δερμάτινα είδη ταξιδιού όσο και στις RTW δημιουργίες, σε αξεσουάρ, ακόμα και σε παπούτσια της capsule collection.

Flight Mode Louis Vuitton

Οι αποσκευές και οι τσάντες της Flight Mode

H αναφορά και μόνο στη Louis Vuitton φέρνει στο νου ταξίδια και νέες περιπέτειες με τα εμβληματικά trunks του οίκου να αποτελούν την αποσκευή – πόθο για κάθε chic traveler. H Flight Mode αποτίνει φόρος τιμής στο παρελθόν του οίκου και τη σχέση του με τα ταξίδια και συνδέει το παρελθόν με το παρόν μέσα από ανανεωμένα και καινούργια σχέδια στη συλλογή της με είδη ταξιδιού. Οι σφραγίδες του ξενοδοχείου Élysée Palace εμφανίζονται στον καμβά Monogram σε τσάντες όπως η Keepall και το Side Trunk, αλλά και σε μικρότερα δερμάτινα είδη όπως θήκες διαβατηρίων και ταξιδιωτικές θήκες. Αυτός ο νέος καμβάς αναπαράγει το αρχικό ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε στα μπαούλα των τελών του 19ου αιώνα: ένα μείγμα από βαμβάκι και λινό με μια ελαφριά επίστρωση ρητίνης.

Flight Mode Louis Vuitton

Επιπλέον στιλ που φιλοξενεί η Flight Mode και υπόσχονται άνεση και κομψότητα στα ταξίδια είναι η νέα Low Key Hobo και η τσάντα ώμου από μαλακό calfskin δέρμα, η OnTheGo Voyage με νέα εσωτερικά μέρη που διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την αποθήκευση και αποσπώμενη θήκη ζώνη, η iconic Capucines που έρχονται σε μία εκλεπτυσμένη GM μορφή η οποία έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να μεταφερθεί άνετα στον ώμο και η μικρή τσάντα Blossom που κυκλοφορεί στην αναζωογονητική απόχρωση του mineral blue.

Flight Mode Louis Vuitton

Τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της  Flight Mode

Η RTW σειρά της Flight Mode εξυπηρετεί άριστα – και με ασυναγώνιστο στιλ- το βασικό ζητούμενο των travel looks: να είναι άνετα και ευέλικτα. Οι stylish αθλητικές σιλουέτες της συλλογής εξασφαλίσουν ευκολία και κίνηση και περιλαμβάνουν από κάπες με κουκούλα, parkas και blouson τζάκετ από πολυτελή ή τεχνικά υλικά μέχρι άνετα denim, ανάλαφρα layers με όγκο και μαγιό. Κομμάτια, δηλαδή, που μπορούν να φορεθούν σε διάφορους συνδυασμός προσφέροντας ευελιξία στη γκαρνταρόμπα του ταξιδιού. Συναντάμε, επίσης, Co-ord σύνολα – όπως φόρμες, πλεκτά με ανάγλυφο Monogram, κασμιρένια σετ και αέρινα tailored σετ με ρίγες – τα οποία προσφέρονται για smart dressing. Το Mahina Monogram σε θηλυκό ζακάρ από μεταξωτό twill συμπληρώνει τη θηλυκή και γήινη παλέτα, ενώ το μοτίβο Élysée Palace σε ζέρσεϊ, twill ή νάιλον μετατρέπει τα βασικά κομμάτια σε πολύχρωμα statement pieces. Επιπλέον, το Élysée Palace εμφανίζεται σ' ένα νέο Travel Trunk μεταξωτό τετράγωνο μαντήλι και σε bandeau.  

Flight Mode Louis Vuitton

Στα παπούτσια βρίσκουμε το LV Rush sneaker με τη χαρακτηριστική graphic εξωτερική σόλα και τις κυματιστές λεπτομέρειες, αλλά και mules και σανδάλια που διακοσμούνται με το χαρακτηριστικό άγκιστρο Louis Vuitton. Το μοτίβο Élysée Palace εμφανίζεται τυπωμένο σε νάιλον στο εμβληματικό Pool Pillow comfort mule, αλλά και σε patches κατασκευασμένα από δέρμα στο ξώφτερνο sneaker Lous.

Flight Mode Louis Vuitton

Η capsule κολεξιόν Flight Mode προβλέπει τη λάμψη που θα προσθέσετε στις εμφανίσεις σας προτείνοντας τόσο fine jewelry όσο και μία επιλογή από fashion jewelry. Τα αρχικά LV από τη σειρά GO-14 μεταμορφώνονται σε διαχρονικά σκουλαρίκια και ένα κρεμαστό κολιέ, ενώ τα βραχιόλια και τα δαχτυλίδια από τη σειρά Nanogram Enamel μπορούν να φορεθούν μεμονωμένα ή να δημιουργήσουν layers. Στολισμένα με ντελικάτα μαργαριτάρια, τα σκουλαρίκια και το δαχτυλίδι από τη κολεξιόν LV Iconic Louisa αποπνέουν συγκρατημένη κομψότητα.

Flight Mode Louis Vuitton

Τέλος, ένα καπέλο Dailygram και τα γυαλιά ηλίου LV Moon Metal Square γίνονται τα απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε μέρα που θα περάσετε κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Flight Mode Louis Vuitton