X

Η Meghan Markle φόρεσε ένα κόσμημα που έκρυβε ένα τρυφερό μήνυμα

Και φυσικά το συνδύασε με ένα κομψό σύνολο.

H Meghan Markle πρόσθεσε μία συναισθηματική πινελιά στο σύνολο που επέλεξε πριν από μερικές ώρες στο Λονδίνο. Η Δούκισσα του Sussex έκανε μία εμφάνιση στο Εθνικό Θέατρο, όπου επισκέφθηκε μία έκθεση. 

Για την περίσταση λοιπόν φόρεσε μία λευκή pencil καπιτονέ φούστα Roland Mouret και μία μπλούζα με puff sleeves απο το Topshop. Επιπλέον φόρεσε ένα διακριτικό χρυσό κρεμαστό στο λαιμό της, στο οποίο υπάρχει ένα κρυμμένο, πολύ γλυκό μήνυμα.

 

Το κολιέ της λοιπόν είναι το Love Pendant που υπογράφει η Sophie Lis. Η σχεδιάστρια  μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της Meghan με το εν λόγω κόσμημα και αποκάλυψε το μήνυμα που είναι χαραγμένο πάνω του. "Ou ‘hier" μετά από ένα διαμαντένιο συν και "Que Demain" μετά από ένα μείον με ρουμπίνι. 

Σύμφωνα με τη Lis αυτή η φράση μεταφράζεται ως "Κάθε μέρα σ’ αγαπάω περισσότερο από χθες, λιγότερο από αύριο" και προέρχεται απο το "Eternal Song” του Γάλλου ποιητή του 19ουαιώνα, Rosemonde Gérard. 

Δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό το κόσμημα είναι δώρο του Harry ή όχι –ή ίσως μια ωδή στη μητρότητα- σε κάθε περίπτωση όμως δείχνει την πιο γλυκιά πλευρά της Meghan.