X

Παντρεύεται η Jennifer Lopez;

H star λέγεται πως είχε κανονίσει τα πάντα, αλλά δυστυχώς η πανδημία την ανάγκασε να αλλάξει τα σχέδιά της.

H Jennifer Lopez είναι έτοιμη να παντρευτεί. Σύμφωνα με το Us Weekly, η star σχεδιάζει να γίνει ο γάμος της μόλις υποχωρήσει η πανδημία του κορωνοϊού. 

"Ο γάμος ήταν κανονισμένος και πληρωμένος" αποκαλύπτει πηγή. "Αναγκάστηκαν να τον αναβάλλουν εξαιτίας των συνθηκών αλλά η το ζευγάρι θα παντρευτεί μόλις όλα επιστρέψουν στην κανονικότητα".

Αυτή τη στιγμή σε όλο τον πλανήτη ο κόσμος απομονώνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΠΟΥ, προκειμένου να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του ιού. Events όπως οι γάμοι, οι παρελάσεις και οι συναυλίες αναγκαστικά αναβάλλονται ή ακυρώνονται, καθώς οι ειδικοί συστήνουν να μείνουν όλοι στο σπίτι. Τα ταξίδια, και ιδιαίτερα τα διεθνή, επίσης έχουν μπει σε παύση. 

Σε συνέντευξη που έδωσε η Lopez στην Ellen DeGeneres μέσω βίντεο κλήσης, είχε αποκαλύψει ότι ο γάμος της αναβλήθηκε εξαιτίας των εξελίξεων. Η τελετή σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν προγραμματισμένη για το καλοκαίρι. "Μας επηρέασε λίγο. Θα δούμε τι θα γίνει τώρα" είχε πει η JLo στην DeGeneres. "Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει με τις ημερομηνίες και με τα υπόλοιπα διαδικαστικά”.

Ανεξάρτητα πάντως από την αναβολή οι Lopez και Rodriguez είναι έτοιμη να επισημοποιήσουν την αγάπη τους όταν έρθει η σωστή στιγμή. "Θέλει να τον παντρευτεί και να γιορτάσει τον έρωτά της με την οικογένεια και τους στενούς της φίλους" πρόσθεσε η ίδια πηγή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ